Airbnb Services

Koks in Llevant

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Llevant

Kok

Mediterrane smaken van Carlos

Vijf jaar ervaring richt ik me op het verrassen van gasten door middel van hoogwaardige producten en eerlijke zorg in elk gerecht. Ik heb een opleiding gevolgd op de culinaire school en door praktische training. Ik heb in high-end restaurants en door een familie gerunde keuken gewerkt.

Kok

De beste rijst en paella's van David

5 jaar ervaring Chef-kok thuis op Mallorca, gespecialiseerd in rijst, paella's, fideuà's en tapas. Ik heb rijsttechnieken gevolgd bij Alex del Vicio en Edu Torres in Molino Roca. Ik heb gekookt voor de voetbalfederatie van de Balearen, voor de padelfederatie, voor de voormalige voetballer Roger Smith en de ondernemer Argentino Manolo Ugarte, onder anderen

Kok

Baskisch-mediterrane keuken van Carlos

Ik heb 18 jaar ervaring. Ik heb gekookt in verschillende gerenommeerde restaurants, waaronder de Michelinster Etxanobe. Ik ben opgeleid aan de Leioa Hospitality School en heb een aanvullende opleiding in de Thaise keuken. Ik heb deelgenomen en verschillende pintxos-wedstrijden in het Baskenland gewonnen."

Kok

Mallorcaans lekker uit eten met Amado

10 jaar ervaring Ik ben een chef-kok met ervaring in high-end keukens in Oostenrijk en Spanje. Ik ging naar Buenos Aires Gastronomic Union en Lucullus French Gastronomic Association. Ik heb als chef-kok gewerkt in een viersterrenhotel.

Kok

Palma

Aire de España met chef-kok Esteban

20 jaar ervaring combineer ik creativiteit en frisheid op elk gerecht en breng ik nieuwe smaken aan je huis. Ik heb in 2004 mijn diploma behaald aan de Professional Cooking School of Córdoba, Argentinië. Ik heb gewerkt in Argentinië, Italië, Formentera en Mallorca, altijd met kwaliteit.

Kok

Authentiek Italiaans en fusion dineren van Irene

5 jaar ervaring Ik ben een Italiaanse chef-kok die bedreven is in fusion koken, waaronder plantaardige en Caribische gerechten. Ik ben opgegroeid met het leren koken in het restaurant van mijn familie. Ik runde een bed & breakfast waar ik verse, biologische maaltijden serveerde.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca