
Airbnb Services
Koks in Catania
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Catania

Kok
Martina Franca
Apulisch ontbijt in Fabrizio's trullo
30 jaar ervaring Ik heb verschillende restaurants in Noord-Italië beheerd en persoonlijk voor de keuken gezorgd. Ik ging naar de hotelschoollessen en heb stage gelopen bij prestigieuze chef-koks. Ik beheerde het restaurant hotel Ca’ del Lago in Bologna, geflankeerd door een chef-kok.

Kok
GENOVA
Heldere en gezonde hapjes van Fabrizio
Ik ben al 15 jaar privékok en persoonlijke chef-kok, werk voor gezinnen, individuen en bedrijven, beheer van lunches en diners in privéwoningen en Airbnb's voor een- of meerweekse ervaringen. Ik wil mijn tuin graag beschikbaar stellen voor diegenen die kooklessen willen volgen met traditionele Ligurische en Piemontese recepten of lunches, diners en privé-evenementen willen organiseren.

Kok
Innovatieve Siciliaanse keuken van Danilo
15 jaar ervaring neem ik mijn passie voor hoogwaardige ingrediënten en innovatieve smaken mee naar elke maaltijd. Na mijn opleiding als kind in de keuken van mijn grootouders heb ik mijn vaardigheden in hotels verfijnd. Ik werkte bij de Four Seasons in Doha, Dubai en Londen, plus een tophotel in St. Moritz.

Kok
Zafferana Etnea
Siciliaanse smaken van Matteo
14 jaar ervaring Ik bied een diep respect voor traditie en een passie voor het creëren van onvergetelijk dineren. Ik heb in de beste Italiaanse etablissementen gewerkt en mijn vaardigheden internationaal aangescherpt. Ik heb rollen bekleed in de cruise-industrie met Silversea, Crystal Cruises en Ritz-Carlton.

Kok
Fabrizio's Countryside Trullo Lunch of Diner
Hallo, mijn naam is Fabrizio, ik ben al vele jaren een professionele kok en na het opdoen van werkervaringen in Italië en Europa, heb ik besloten om eindelijk mijn droom te realiseren: om mijn passie voor eten en natuur te delen door mijn landhuis open te stellen voor reizigers van over de hele wereld, nieuwsgierig naar een authentieke ervaring met de lokale bevolking. Mijn missie: mijn gasten een speciale en leuke avond aanbieden en eenvoudige gerechten van de lokale Apulische traditie bereiden. We selecteren persoonlijk de grondstoffen en ik beschouw de mijne als een 'marktkeuken', omdat deze is gebaseerd op seizoensgebonden eten, maar vooral van kleine lokale producenten. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten voor een leuke ervaring samen tussen eten, goede wijn en vele gepassioneerde verhalen

Kok
Typische Siciliaanse keuken in Carolina
Mijn passie komt van veraf. Als kind leerde ik de oude culinaire tradities en oude Siciliaanse recepten van mijn tante en mijn moeder, met hen hebben we heerlijke manicaretti bereid. Mijn vaardigheden zijn beetje bij beetje in de loop van de tijd gegroeid, samen met mijn grote liefde voor de keuken en voor alles wat goed gekookt is, met eenvoudige en echte ingrediënten, altijd vers en op 0 km afstand. Dit alles bracht me ertoe om belangrijke kooklessen te volgen en deel te nemen aan verschillende culinaire evenementen.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca