Airbnb Services

Koks in Sydney

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Japanse geïnspireerde soulvolle diner: Heilige Tafel

Ik creëer een soulvolle eetervaring die de natuur, balans en de kunst van het vertragen eert. Deze is geworteld in mijn Japanse afkomst en mijn expertise als voedingsdeskundige en chef-kok.

Gezonde maaltijden door Francesca

Gepersonaliseerde menu's voor privé-evenementen gericht op voedselwetenschap en voeding.

Eigen eetgedeelte met chef Michele

Luxe, smaak en welzijn in elke hap – ervaar de chefservice van wereldklasse

Droomdinerervaringen door Vincenzo

Ik heb voor duizenden mensen gekookt in toprestaurants en in mijn cateringbedrijf.

Gastronomische ervaring thuis door Kerem

Wereldberoemde culinair opgeleide privékok die op maat gemaakte gastronomische ervaringen levert met kwaliteit op restaurantniveau in elke omgeving.

Mediterrane smaken van Vincenzo

Ik heb een Michelin-ster en een koksmuts verdiend voor het maken van opvallende mediterrane gerechten.

Get the Chef In brengt het restaurant naar jou toe

Wij bieden alles, van intieme 3-gangen maaltijd, tot grotere feesten en evenementen.

Verfijnde Italiaanse keuken door Matteo

Ik ben een in Italië geboren chef-kok die voor royals en in Michelin-sterrenrestaurants heeft gekookt.

Innovatieve Italiaanse en Spaanse gerechten van Emanuele

Ik ben een gepassioneerde chef-kok die gespecialiseerd is in de Italiaanse en Spaanse keuken.

Dineren in het donker door chef-kok

We maken innovatieve gerechten die oprechte gastvrijheid combineren met eigentijdse flair.

De smaak van Australië door Chefin

We creëren meeslepende culinaire avonturen die lekker eten combineren met culturele ontdekkingen.

Uitstekende gastronomische gerechten door Claudio

Ik ben chef-kok en gecertificeerde sommelier met 21 jaar culinaire expertise.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca