Airbnb Services

Koks in Sydney

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Sydney

Kok

Indiaas geïnspireerd dineren en desserts van Bhavna

Tien jaar ervaring Ik ben een autodidactchef en een gepassioneerde bakker. Ik leerde koken door naar mijn oma prachtige gerechten te zien maken. Ik won de tweede plaats voor mijn koekjes op de Minnesota State Fair.

Kok

Innovatieve Italiaanse en Spaanse smaken van Emanuele

7 jaar ervaring Ik ben een chef-kok wiens specialiteiten de Italiaanse en Spaanse keuken omvatten. Ik leerde traditionele technieken van mijn Italiaanse oma en door reizen. Ik maak maaltijden die de zintuigen verrassen en de eetervaring naar een hoger niveau tillen.

Kok

Wakeley

Gezellig Italiaans met Simona

13 jaar ervaring breng ik de warmte van Italië naar je tafel en maak ik verse pasta en andere gerechten. Ik leerde van mijn familie van restaurateurs in Italië en leerde traditionele technieken. Mijn passie is het maken van verse pasta, ravioli en gnocchi-het hart van de Italiaanse keuken.

Kok

Prachtige gastronomische keuken van Claudio

21 jaar ervaring in het werken in toprestaurants in Italië, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Ik heb getraind in restaurants in Rome, Italië en in Londen onder Jamie Oliver en Giorgio Locatelli. Ik heb in een restaurant met Michelin-sterren en hoeden gewerkt en mijn vaardigheden in fine dining verbeterd.

Kok

Aromijnbestemmingen door Michael

Vijf jaar ervaring begon ik met het leren van mijn culinaire reis van grootouders. Ik heb een CERT III in de Aziatische keuken en studeerde aan de Blue Elephant Cooking School in Phuket. Ik werkte onder Luke Nguyen in zijn bekroonde restaurant in Sydney, Red Lantern.

Kok

Firebyrd by Jordanië

Tien jaar ervaring. Ik ben een chef-kok die in uitstekende restaurants in Sydney heeft gewerkt. Ik was een chef-kok-leerling en werkte in de bekroonde (hatted) restaurants Pilu en Longrain. Ik was te zien in Vogue Japan en heb gekookt voor talloze beroemdheden.

Alle services met koks

Traditionele Italiaanse smaken van Marco

Ik begon al op jonge leeftijd met thuis koken en ontwikkelde een diepe passie voor het inkopen van de beste ingrediënten en het beheersen van diverse kooktechnieken die traditie combineren met moderne innovatie. Met bijna tien jaar ervaring in high-end restaurants heb ik mijn vaardigheden aangescherpt om locaties te beheren en toezicht te houden op meerdere succesvolle openingen. Tijdens de COVID-19-pandemie ben ik overgestapt naar privékokservices, waardoor ik een bevredigende carrière heb gecreëerd die zich richt op het leveren van uitzonderlijke culinaire ervaringen.

Handgemaakte menu's in een culinaire oase van Tim

Ik ben Tim. Mijn moeder was chef-kok en ik kook en organiseer evenementen sinds ik een kind was. Ik ben ook opgeleid als professionele chef-kok voordat ik de wereld van het bankwezen binnenviel. De afgelopen decennia zijn veel gasten verliefd geworden op mijn eten, waaronder wereldwijde investeerders en Michelin-sterrenchefs. Nu ik semi-gepensioneerd ben, volg ik het heftige advies van mijn gasten en kook en vermaak ik weer. Ik heb een speciaal vermogen om mensen uit alle lagen van de samenleving te laten ontspannen en zich te vermaken.

Kustsmaken Feestmaal door chef

8 jaar ervaring Samengestelde private dining-evenementen voor Fortune 500 klanten met premium chef-koks en service. Ik ben opgeleid onder topchefs in keukens met een Michelinster en wereldwijde culinaire tradities. Bekend om premium private dining, gekozen door de beste wereldwijde merken voor culinaire uitmuntendheid.

Fijne feesten van Graeme

10 jaar ervaring Van Parijse brasseries tot gastropubs, ik breng culturele invloeden naar lekker eten. Ik werkte bij L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre en Fish La Boissonnerie. Mijn dynamische benadering van koken begon in Michelin-gidsrestaurants en AA Rosette-locaties.

Proeven van Australië door chefin

Acht jaar ervaring heb ik duizenden diners in contact gebracht met gewaardeerde chef-koks in tien landen. Ik ben opgeleid onder Ruth Rogers en werd begeleid door Jamie Oliver en Rick Stein. Ik ben verschenen in de kookreeks en liet mijn gedurfde, wereldwijd geïnspireerde stijl zien.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca

Meer services om te ontdekken