Fine-dining feestmaal van Graeme

Ik ben een in Parijs opgeleide chef-kok die culturele invloeden in elke hap benadrukt.
Automatisch vertaald
Kok in Woronora Dam
Bezorgd aan huis

Ottolenghi - een feestmaal om te delen

€ 98 € 98 per gast
Minimaal € 587 om te boeken
Kom samen voor een gezamenlijke eetervaring met verse smaken en een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Mediterraans feestmaal van 10 gangen

€ 110 € 110 per gast
Minimaal € 655 om te boeken
Geniet van een gezinsmenu met drie hapjes, drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en één individueel geserveerd dessert.

8-gangen Frans gastronomisch diner

€ 112 € 112 per gast
Minimaal € 668 om te boeken
Geniet van verfijnde Franse gastronomie met een samengesteld menu.
Je kunt Graeme een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar in diverse keukens, van Michelin Guide tot gastronomisch dineren wereldwijd.
Carrièrehoogtepunt
Expertise opgedaan in Franse Michelin, NZ fine dining en top Parijse brasseries.
Scholing en opleidingen
Opgeleid aan de beste Parijse instituten: L'escargot, La Chammare, Fish la Boissonnerie.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Wedderburn, Wattle Grove, Richmond en Luddenham. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 25 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 98 Vanaf € 98 per gast
Minimaal € 587 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Fine-dining feestmaal van Graeme

Ik ben een in Parijs opgeleide chef-kok die culturele invloeden in elke hap benadrukt.
Automatisch vertaald
Kok in Woronora Dam
Bezorgd aan huis
€ 98 Vanaf € 98 per gast
Minimaal € 587 om te boeken
Gratis annuleren

Ottolenghi - een feestmaal om te delen

€ 98 € 98 per gast
Minimaal € 587 om te boeken
Kom samen voor een gezamenlijke eetervaring met verse smaken en een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Mediterraans feestmaal van 10 gangen

€ 110 € 110 per gast
Minimaal € 655 om te boeken
Geniet van een gezinsmenu met drie hapjes, drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en één individueel geserveerd dessert.

8-gangen Frans gastronomisch diner

€ 112 € 112 per gast
Minimaal € 668 om te boeken
Geniet van verfijnde Franse gastronomie met een samengesteld menu.
Je kunt Graeme een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar in diverse keukens, van Michelin Guide tot gastronomisch dineren wereldwijd.
Carrièrehoogtepunt
Expertise opgedaan in Franse Michelin, NZ fine dining en top Parijse brasseries.
Scholing en opleidingen
Opgeleid aan de beste Parijse instituten: L'escargot, La Chammare, Fish la Boissonnerie.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Wedderburn, Wattle Grove, Richmond en Luddenham. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 25 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?