Airbnb Services

Koks in Potters Bar

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Verfijnde vlees- en zeevruchtenfeesten van Barry

Ik heb mijn vaardigheden bijgeschaafd met culinaire grootheden zoals Jamie Oliver, Rick Stein en Paul Ainsworth.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Mediterrane diners met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King 's College London en deed mee aan Cuochi d' Italia.

Verfijnde hotelkeuken door Jonathan

"Ik combineer diversiteit en precisie in elk gerecht en creëer onvergetelijke eetervaringen die de zintuigen verrassen en blijvende indrukken achterlaten."

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Mijn eclectische menu's zijn geïnspireerd op Kantonese gerechten, gerookt vlees en de Japanse keuken.

Heerlijk eten voor je lichaam, geest en ziel

Plantaardig, gezond en lekker eten, met duurzaamheid en seizoensgebondenheid.

Italiaanse menu's door Giovanni

Ik heb in de beste Italiaanse restaurants gekookt, waaronder Al Duca in het centrum van Londen.

Sushi en kruiden door Simone

Ik kook creatieve, internationale gerechten met schone, eerlijke en oprechte smaken.

Romeinse keuken en wereldwijde smaken van Graciela

Ik combineer Romeinse tradities met internationale accenten en creëer verfijnde, veelzijdige menu's.

Italiaanse en Japanse fusion van Massimiliano

Ik combineer Italiaanse tradities met Japanse precisie om levendige, seizoensgebonden gerechten te creëren.

Privékok in Londen - verse, kleurrijke gerechten

Ik maak graag kleurrijke, mooie gerechten met seizoensproducten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca