Airbnb Services

Koks in Palm Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Palm Beach

Kok

Jupiter

Elegante, gezondheidsgerichte maaltijden van Tim

35 jaar ervaring heb ik getraind in Certified Master Chef Rudy Speckamp en werkte ik in high-end restaurants. Ik ben in 1998 afgestudeerd aan het Culinary Institute of America. Ik heb voor Max Scherzer, Keith Hernandez, Darius Rucker en American Idol-hosts gekookt.

Kok

Wereldwijd geïnspireerd dineren door Daniel

Tien jaar ervaring ben ik opgegroeid in een Cubaans-Amerikaans huishouden, waar de eetcultuur centraal stond. Ik ben afgestudeerd aan het Le Cordon Bleu College of Culinary Arts. Ik heb samengewerkt met chef-koks Daniel Boulud, Cindy Hutson en Giovanni Rocchio.

Kok

Culinaire mediterrane ervaring met chef-kok Emi

15 jaar ervaring Ik heb culinaire rollen geleid in spraakmakende keukens en voor opmerkelijke gezinnen. Ik ben opgeleid aan het Culinair instituut van Barcelona. Ik diende als persoonlijke chef-kok voor de Spaanse koninklijke familie.

Kok

Healthy Global comfortfood van Celeste

12 jaar ervaring maak ik maaltijden die voldoen aan een breed scala aan dieetwensen, van keto tot veganistisch tot macrobiotisch. Ik word voortdurend geïnspireerd door de wereldwijde keukens en comfortfood waarmee ik ben opgegroeid. Na het leren koken in de keuken van mijn moeder, blijf ik mensen bij elkaar brengen via eten.

Kok

Delray Beach

Mediterraans en Italiaans dineren door Sam

30 jaar ervaring neem ik mijn diepe Italiaanse wortels en houtgestookte keukenexpertise mee naar mijn keuken. Ik trainde in houtovenkeuken in Italië en werkte in verschillende wijnmakerijen en restaurants. Ik was finalist bij Food Network's Chopped en cast voor Beat Bobby Flay. Ik breng mijn wijnmakerij chef-kok aan tafel. Het organiseren van wijn samengestelde diners op een verhoogde ervaring.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca