Airbnb Services

Koks in Miami Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Opulence by Massiah

Gepassioneerd door duurzame, ethische inkoop en begeleiding van jonge chef-koks.

De kunst van paella door chef Anthony

We koken niet alleen paella, we creëren een live culinaire ervaring. Gasten kijken toe hoe saffraanrijst, verse zeevruchten en traditionele ingrediënten voor hun ogen in gigantische pannen samenkomen.

Soflosushi Omakase

Unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Gastronomisch dineren bij Oso

Ik maak uitzonderlijke gerechten met precisie en kunstzinnigheid, met behulp van hoogwaardige ingrediënten.

Hartelijke Caribische smaken door Tricia

Ik ben gespecialiseerd in het brengen van diepe Caribische roots en een hart vol passie in elk gerecht.

Food NetWork Chef Creatief werk door chef Anthony

Gepassioneerd door alle soorten gerechten, met smaak en integriteit.

Een smaakvol uitje met Sylvie - 4-gangenmenu

Verfijnde gerechten zijn de perfecte balans tussen hoogwaardige ingrediënten en een presentatie die zowel de ogen als de smaakpapillen verrukt

Mediterrane menu's van Natasha

Ik ben een culinaire professional en de persoonlijke chef-kok op het privéjacht van Guy Fieri.

Wereldwijde hapjes door Andrew

Ik heb ervaring met wereldwijde gerechten voor privédiners, catering en evenementen.

Verhoogde culinaire display: privéchef

Smaakvolle gerechten die er net zo goed uitzien als ze smaken, met creatieve displays die een blijvende indruk achterlaten op je evenement.

Privéchef Yalberthe

Caribisch, Aziatische techniek, comfortfood, soulful, meeslepend dineren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca