Chef-kok van Catch and Cook
Glimlach en kwaliteit
Automatisch vertaald
Kok in West Palm Beach
Bezorgd aan huis
Proeverijen
€ 392
Minimaal € 3.479 om te boeken
Voorgerechtscursus
Everglades risotto met wilde paddenstoelen
Romige risotto met wilde paddenstoelen uit Florida, afgewerkt met truffelolie en een knapperig vleugje Parmezaanse kaas.
Hoofdgerecht
Duo van kreeft en tandbaars uit Key West
Gegrilde kreeftenstaart en gebakken Florida-tandbaars, gecombineerd met mango-avocadosalsa voor een levendige kusthap.
Dessert
Tropische passievrucht- en limoentaart
Passievrucht limoentaart met kokosmeringue en een delicate eetbare orchidee.
Ceviche van sint-jakobsschelpen met citrusvruchten
€ 435
Minimaal € 3.479 om te boeken
Ceviche van coquilles uit de citrusboomgaard Verse coquilles uit Florida gemarineerd in limoen- en sinaasappelsap, gegarneerd met roze grapefruit, Fresno-chili, zeezout en microkoriander. Licht, pittig en geïnspireerd op de citrusvruchtenkust van Florida.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
30 jaar ervaring
Four Seasons Brickell geopend. Ik vang vis voor mijn klanten. Ik bak zelf.
Carrièrehoogtepunt
Food Network gehakte chef-kok.
Ik laat mijn klanten beetje bij beetje glimlachen.
Scholing en opleidingen
Drie diploma's, gebak bakken en koken. Een van de weinige drievoudig opgeleide chef-koks in Florida.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Miami, Palm Beach County, Belle Glade en Hobe Sound. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 435
Minimaal € 3.479 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



