Airbnb Services

Koks in Oxshott

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Aziatisch-Franse fusie door Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Mediterrane diners met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King 's College London en deed mee aan Cuochi d' Italia.

Verfijnde hotelkeuken door Jonathan

"Ik combineer diversiteit en precisie in elk gerecht en creëer onvergetelijke eetervaringen die de zintuigen verrassen en blijvende indrukken achterlaten."

Klassieke Italiaanse menu's door Sebastian

Ik maak authentieke Italiaanse gerechten met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten.

Brits feestdiner met Karl

Voormalige banketbakker in Mayfair, momenteel werkzaam in UHNW-huishoudens om op maat gemaakte dinerservices te creëren

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Mijn eclectische menu's zijn geïnspireerd op Kantonese gerechten, gerookt vlees en de Japanse keuken.

Italiaanse menu's door Giovanni

Ik heb in de beste Italiaanse restaurants gekookt, waaronder Al Duca in het centrum van Londen.

Heerlijk eten voor je lichaam, geest en ziel

Plantaardig, gezond en lekker eten, met duurzaamheid en seizoensgebondenheid.

Italiaanse en Japanse fusion van Massimiliano

Ik combineer Italiaanse tradities met Japanse precisie om levendige, seizoensgebonden gerechten te creëren.

Privékok in Londen - verse, kleurrijke gerechten

Ik maak graag kleurrijke, mooie gerechten met seizoensproducten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca