Airbnb Services

Koks in Manchaca

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Manchaca

Kok

De Cedric Frazier-ervaring

Kok

Austin

Mediterraans, Mexicaans en meer van Collin

15 jaar ervaring Van snel informeel tot lekker eten en barbecueën tot bakkerijen, ik heb in heel Austin gewerkt. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt door middel van professionele kooklessen. Nadat ik op mijn 15e als prep-kok begon, deed ik cateringervaring op en werd ik chef-kok.

Kok

Austin

Diner van Arturo

16 jaar ervaring Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in het brengen van de precisie van lekker eten naar de thuiskeuken. Ik heb aan Le Cordon Bleu Paris gestudeerd in de keuken en patisserie en heb Le Grand Diplôme verdiend. Ik werd begeleid door chef-kok Viet Pham en verbeterde mijn culinaire vaardigheden en precisie.

Kok

Next level van boerderij tot tafel door Courtney

Vijf jaar ervaring Ik heb restaurants beheerd, menu's ontwikkeld en bedrijfstrainingen geleid. Ik ben getraind in culinaire gastvrijheid, menuontwikkeling en voedingsgericht koken. Ik hielp klanten te genezen door middel van eten en verdiende erkenning voor seizoensgebonden culinair onderwijs.

Kok

Austin

Mabuhay, Austin! Met chef-kok Dan

14 jaar ervaring heb ik achter de schermen aan de kookboeken van YouTuber Joshua Weissman gewerkt. Ik woonde in de leer bij The Broadmoor Hotel and Resort in Colorado Springs. Ik heb de Adobo Throwdown in San Antonio, Texas gewonnen.

Kok

Turkse keuken van Salih

Tien jaar ervaring Ik ben gepassioneerd over het integreren van mijn Turkse erfgoed in de gerechten die ik serveer. Ik heb naar 130 landen gereisd terwijl ik gastvrijheid heb gewerkt op cruiseschepen. Ik creëer menu's die allergieën en religieuze diëten zoals Kosher, Halal en Jain respecteren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca