Airbnb Services

Koks in London Borough of Haringey

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Mediterrane diners met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King 's College London en deed mee aan Cuochi d' Italia.

Super seizoensgebonden, fantastisch eten voor elke gelegenheid

Ik breng mijn gevarieerde ervaring in de horeca naar elk evenement

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Mijn eclectische menu's zijn geïnspireerd op Kantonese gerechten, gerookt vlees en de Japanse keuken.

Seizoensgebonden dineren met planten van Maisie

Ik richt me op seizoensgebondenheid, lokale inkoop en afvalarme praktijken.

Wereldwijde smaken en barbecue door Sean

Ik breng maaltijden van restaurantkwaliteit naar je Airbnb, van houtgestookte BBQ tot verfijnde Japanse gerechten.

Heerlijk eten voor je lichaam, geest en ziel

Plantaardig, gezond en lekker eten, met duurzaamheid en seizoensgebondenheid.

Italiaanse menu's door Giovanni

Ik heb in de beste Italiaanse restaurants gekookt, waaronder Al Duca in het centrum van Londen.

Romeinse keuken en wereldwijde smaken van Graciela

Ik combineer Romeinse tradities met internationale accenten en creëer verfijnde, veelzijdige menu's.

Veelzijdig dineren door Manny

Ik creëer fantasierijke smaken waar mijn klanten blij van worden. Smaak is voor mij de ziel van voedsel. Zonder smaak is het onmogelijk om de leegte in de smaak van het voedsel te vullen.

Sushi en kruiden door Simone

Ik kook creatieve, internationale gerechten met schone, eerlijke en oprechte smaken.

Italiaanse en Japanse fusion van Massimiliano

Ik combineer Italiaanse tradities met Japanse precisie om levendige, seizoensgebonden gerechten te creëren.

Privékok in Londen - verse, kleurrijke gerechten

Ik maak graag kleurrijke, mooie gerechten met seizoensproducten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca