Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Gids
Gast

Je account instellen

Je bent ingelogd, maar je moet je account aanpassen. Waar ga je heen? Lees hier hoe je jouw account precies zo instelt zoals jij dit wilt, van het bijwerken van je profiel en het beheren van meldingsinstellingen (zoals het ontvangen van e-mails of sms'jes) tot het wijzigen van je wachtwoord.

Je persoonlijke gegevens bewerken

Het kan zijn dat een host, gast of Airbnb je nodig heeft, dus het is belangrijk om je account up-to-date te houden. Ga naar je Account om dingen zoals je e-mailadres of telefoonnummer te bewerken. Sommige accountgegevens zijn openbaar (zoals je foto of voornaam), maar we delen geen informatie zoals je officiële legitimatiebewijs, betalingsgegevens of e-mailadres.

Je accountinstellingen aanpassen
Meer informatie over waar je de instellingen en profielgegevens vindt en kunt bijwerken.

Je e-mailadres wijzigen
Hoe je een e-mailadres wijzigt of toevoegt in je profiel.

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen
Lees hoe je je wachtwoord opnieuw instelt of een wachtwoord voor Airbnb aanmaakt.

Je meldingen beheren
Informatie over hoe je meldingen van Airbnb kunt beheren.

Je gegevens verifiëren

Voordat je een reservering kunt maken, moeten we je officiële legitimatiebewijs en telefoonnummer verifiëren. Je kunt via het identiteitsverificatiesysteem een kopie van je officiële legitimatiebewijs indienen. Dit delen we met niemand. Ga naar je Account als je je telefoonnummer moet toevoegen en verifiëren. We sturen je dan een sms met een code om het proces te voltooien.

Je legitimatiebewijs uploaden
Informatie over hoe je problemen oplost wanneer je je officiële legitimatiebewijs uploadt

Je telefoonnummer verifiëren
Hoe je een telefoonnummer voor je account toevoegt, bijwerkt en verifieert.

Antecedentenonderzoek
Hoe een antecedentenonderzoek werkt en wat het inhoudt.