Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Een aangepaste aanbieding instellen

Promoties zijn een goede manier om meer boekingen binnen te halen. Controleer of jouw accommodatie hiervoor in aanmerking komt.

Een aangepaste promotie maken:

Een aangepaste aanbieding instellen op de computer

1. Klik op Kalender en kies de advertentiekalender die je wilt wijzigen.
    2. Klik op Tarieven en vervolgens op Promoties.
    3. Klik op Aangepaste promotie.
    4. Selecteer datums op de kalender en klik op Volgende.
    5. Stel je korting in en klik op Promotie toepassen.

We raden je aan om een promotie in te stellen voor minstens zeven opeenvolgende nachten. Dat vergroot de kans dat je in de zoekresultaten verschijnt.