Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Een profielfoto vereisen voor boekingen

Het is fijn om te weten wie je kunt verwachten als je mensen in je ruimte verwelkomt.

Een profielfoto opvragen:

1. Ga naarAdvertenties en selecteer de advertentie waarvoor je een foto wilt opvragen.
  2. Klik op Beleid en regels
    .
  3. Schakel onder Vereisten voor gasten Profielfoto vereist in.

Houd er rekening mee dat profielfoto's pas worden getoond nadat de boeking bevestigd is.

Als het gezicht van je gast niet op de foto staat of als die bijvoorbeeld een stripfiguur als profielfoto heeft ingesteld, kun je contact met ons opnemen om de boeking sanctievrij te annuleren.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

• Host

De profielfoto van een gast bekijken

Een foto is mogelijk niet zichtbaar omdat de reservering nog niet bevestigd is óf omdat de gast geen foto geüpload heeft.
  • Host

Waarom je een profiel moet hebben

Airbnb-profielen zijn een geweldige introductie voor gasten en hosts. Zo weten mensen dat je authentiek bent en de mindset van Airbnb deelt.
  • Host van ervaringen

Ervaringen met vervoer in China

Airbnb-ervaringen organiseren is leuk, maar voor sommige activiteiten geldt een aantal verplichtingen en regels. Daarom hebben we wat nuttig…