Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Slaapkamerindelingen toevoegen aan je advertentie

When potential guests consider your space, they are often working out who is going to sleep where. Help them by adding detailed info about sleeping arrangements.

Slaapkamerindeling toevoegen of aanpassen

1. Klik op Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Klik onder Advertentie-editor op Je ruimte.
  3. Klik op Fotorondleiding en daarna op elke ruimte.
  4. Klik op Slaapkamerindeling.
  5. Kies het type en aantal bedden.
  6. Klik op Opslaan.