Airbnb Services

Koks in Carteret

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Authentiek Italiaans dineren met Francesco

Ik ben chef-kok en muzikant uit Modena, Italië.

Farm to table-smaken van Ernst

Ik ben de oprichter van Bashir's Kitchen, een biologische maaltijdbereidings- en cateringservice.

Zintuiglijke gerechten van chef-kok Toni

Ik ben een kok die een meesterwerk schildert. De keuken? Mijn atelier. Jouw tafel? Mijn galerij. Ik wil anderen inspireren om verschillende concepten van populaire gerechten te proberen. Een echte #ToniTwist dus.

Seizoensgebonden diner van Annabelle

Ik kook mooie en gezonde maaltijden met seizoensproducten van de boerderijen in de staat. Alles is biologisch, met liefde gemaakt en met de beste ingrediënten die New York te bieden heeft.

De smaken van de wereld door Natacha

Expert in inheemse, moderne Amerikaanse, Franse keuken en culturele culinaire reizen.

De flair van een dinerclub aan de oostkust door Lala

Ik combineer de gedurfde smaken van LA met Caribische warmte en NYC-verfijning voor unieke maaltijden.

Drie keer de smaak door Nik

Ik breng mensen samen met mijn Mexicaanse, Amerikaanse en Italiaanse gerechten.

Seizoenskeuken en internationale smaak - ChefSherm

Ik maak smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en kruiden van over de hele wereld.

Espresso en catering door Breno

Ik bied diensten aan met ambachtelijke gerechten, speciale koffiesoorten en combinaties van espresso en sterke drank.

Culinaire ervaring van chef-kok James

Koken in huisstijl om vrolijke maaltijden te creëren die familie en vrienden dichterbij brengen.

Dineren in NYC

Gepassioneerd door Mexicaanse, Italiaanse, Amerikaanse, Japanse, Spaanse tapas en meer.

Peruviaans restaurant door Magaly

Ik maak authentieke en artistieke Peruaanse gerechten voor onvergetelijke dinermenu's.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca