Airbnb Services

Koks in Winter Park

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Winter Park

Kok

Southern comfort catering door Chris

5 jaar ervaring Ik ben gespecialiseerd in zuidelijk comfortfood en kan ik aan elk evenement voldoen. Ik heb culinaire wetenschap gestudeerd aan de Auguste Escoffier Culinary Arts School in Austin, Texas. Ik heb deelgenomen aan MasterChef Houston en ben een veteraan van het leger.

Kok

Orlando

Devine klassiekers door Brett

20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het gebruik van een combinatie van klassieke Franse en Italiaanse technieken. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt in fine dining en privé-instellingen in de VS. Ik heb in het hele land gekookt tijdens competitieve evenementen, met mijn techniek en passie.

Kok

Innovatief dineren door Valentina

Acht jaar ervaring Ik ben een chef-kok met ervaring in chique restaurants en boetiekcafés. Ik ben opgeleid bij The Ritz Carlton, waar ik high-end culinaire technieken beheerste. Ik heb mijn vaardigheden verfijnd bij The Ritz Carlton, een van de beste horecabedrijven ter wereld.

Kok

Fusion smaken van chef-kok Gustavo cardona

13 jaar ervaring Getraind in Colombia en gevormd door keukens in Latijns-Amerika en de VS. Ik heb getraind in Esturión, Chabuca, El Buzo, Aji Ceviche Bar, Pisco en The Eye Orlando. Als chef-kok heb ik menu's gemaakt die mijn culinaire visie weerspiegelen.

Kok

Verhoogde gastronomische smaken door chef-kok Shanna

Ik ben chef-kok Shanna, eigenaar van Jamrock Eatz, waar ik meer dan tien jaar culinaire expertise meeneem om gedurfde en verhoogde eetervaringen te creëren die op elke gast zijn afgestemd. Mijn passie ligt in het onvergetelijk maken van elke maaltijd, of het nu gaat om verhalen vertellen, creatief plating of gedurfde smaken die lang na de maaltijd voorbij blijven. Met een uitgebreide achtergrond in het organiseren van privédiners en het verzorgen van verschillende evenementen, zorg ik ervoor dat elk detail met zorg wordt uitgevoerd, van menuplanning tot presentatie. Gasten kunnen uitkijken naar meer dan alleen een heerlijke maaltijd. Het is een boeiende, gepersonaliseerde reis door eten die onvergetelijke herinneringen creëert. Ik kijk ernaar uit om je aan mijn tafel te verwelkomen!"

Kok

De Chef Bri-ervaring

Zeven jaar ervaring heb ik gewerkt als Sous Chef-kok in Yellowstone National Park en Universal Orlando. Ik heb in New Orleans en Mississippi gestudeerd en stage gelopen als souschef. Ik ben te zien geweest op de nationale tv en in gepubliceerde tijdschriftartikelen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca