Airbnb Services

Koks in Ives Estates

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

VAKANTIE SPECIAL ✨ Krijg $ 100 KORTING op ELKE boeking met code MIAMIHOLIDAY25

Privéchef Vincent Fine Dining thuis

Frans, mediterraan, gebak, verfijnde gerechten, seizoensgebonden, op maat gemaakte menu's.

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Amerikaanse, Caribische fusion, wereldwijde keuken, gepassioneerde smaken en speelse presentatie.

Speel met je eten met chef-kok Nicole Fey

Ik heb gewerkt voor topchefs en restaurants in Boston en Zuid-Florida en ik kijk ernaar uit om mijn passie en expertise met je te delen.

Persoonlijke chef Rafa

Ik breng maaltijden van restaurantkwaliteit naar je tafel! Gepersonaliseerd, vers en met passie gemaakt om bij je smaak, levensstijl en schema te passen. Ik ben heel makkelijk om mee samen te werken en ik kom naar jou toe!

Smaakvolle Kreationz van chef-kok Jay

Ik heb voor beroemdheden gekookt en bij Flemings en Benihana gewerkt. Finalist in de Chef Karla's Favorite.Chef Competition. Opgeleid aan het Art Institute Ft. Lauderdale.

Van boer tot bord koken door Dane

Ik heb een gastrol gehad in de tv-programma's The Restaurant en The Morning After en heb een tacowedstrijd gewonnen.

Soflosushi Omakase

Unieke Japanse of fusion omakase-ervaring.

Een diner op Michelin-niveau bij Collin

Ik heb tien jaar als chef-kok in een villa in Miami gewerkt en ben opgeleid aan het San Diego Culinary Institute.

Chef 's Table-ervaring met chef-kok Adrianne

Een zorgvuldig geselecteerd gastronomisch menu uit Miami met lokale producten en ingrediënten.

Hartelijke Caribische smaken door Tricia

Ik ben gespecialiseerd in het brengen van diepe Caribische roots en een hart vol passie in elk gerecht.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca