Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Een reisgids aan je advertentie toevoegen

Lukt het niet om je gasten persoonlijk de buurt te laten zien? Maak dan een reisgids. Dat is bovendien een slimme manier om reizigers naar je accommodatie te lokken.

Nadat je alle stappen hebt doorlopen om je ruimte te adverteren, kun je jouw favoriete restaurants, winkels, parken en bezienswaardigheden aanraden.

Een reisgids maken of aanpassen

Alleen de eigenaar van de accommodatie en een Co-Host met volledige toegang kunnen een reisgids maken en aanpassen. Dat gaat als volgt:

1. Klik op Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Klik onder de Advertentie-editor op Aankomstgids.
  3. Klik op Reisgidsen.
  4. Pas de titel aan, kies een omslagfoto en bepaal bij welke advertenties de reisgids hoort.
  5. Klik op Aan reisgids toevoegen om advies over bepaalde locaties, buurten of steden toe te voegen.

Reisgidsen van hosts zijn openbaar en iedereen op Airbnb kan zo'n reisgids lezen. Je kunt een reisgids ook Delen om deze buiten de website van Airbnb onder de aandacht te brengen of op Voorvertoning en afdrukken klikken voor een papieren versie voor gasten. Leer hoe je ook een Huishandleiding aan je advertentie toevoegt.