Airbnb Services

Traiteurs in Glendale

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle traiteurservices

Catering door chef Chanell

Je kunt liefde voelen in elk gerecht dat ik klaarmaak

Volledige tafelcatering

Ik bied een volledig scala aan ervaringen die aan al je evenementbehoeften voldoen.

Snacks en cocktailuurtje met Elizabeth

Verheven en luxe hapjestafels + boerderij-tot-tafel boetiekcatering met meer dan vier jaar ervaring in de regio van Los Angeles en Orange County. Betrokkenheid door eetbare ontwerpen en ervaringen.

Parijs-ontmoet-mediterrane smaken door Lionel

Ik heb restaurants geopend in Parijs en LA en heb gekookt voor topnamen in de Franse en Amerikaanse film.

Rustieke seizoensgebonden feesten van Chloe

Ik heb een opleiding gevolgd in het restaurant van Michael onder James Beard Award-finalist Miles Thompson.

Comfortfood-catering door Tiffany

Ik bereid mijn gerechten met een verhoogde twist om alle zintuigen te prikkelen.

Culinair avontuur door Daniela

Als Peruaanse chef-kok en culinaire afgestudeerde heb ik voor prominente figuren zoals Rihanna gekookt.

Hawaiiaanse catering door Kai die je in een paradijselijke sfeer brengt

Ik ben een chef-kok met 15 jaar ervaring en een opleiding aan Le Cordon Bleu. Ik breng Hawaiiaanse flair.

Verse en smaakvolle maaltijden door Kristen

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke diners met verse, levendige ingrediënten.

Caribisch-Amerikaanse veganistische gerechten door chef-kok Lovelei

Creatieve, plantaardige en holistische voeding met biologische en seizoensgebonden ingrediënten.

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare 's heb ik voor 200 gasten gecaterd en voor een beroemd stel gekookt.

Holistische culinaire ervaringen met Daneen

Ik maak zeer voedzame maaltijden die de seizoenen en boerderijgerichte ingrediënten respecteren.

Maak je verblijf nog aangenamer met een professionele traiteurservice

Professionals uit de regio

Heerlijke traiteurservice, mooi verzorgd, perfect voor elke gelegenheid

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca