Airbnb Services

Koks in Boynton Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Cateringbezorgservice

Omdat we slechts vijf sterren hebben, garandeert het het geweldige eten, aandacht voor detail, geweldige porties en jij en je gasten zullen erg blij zijn!

Floribbean-flair van chef Tahnee

Ik combineer Caribische smaken en Floridiaanse flair met invloeden van over de hele wereld en maak verfijnde, soulvolle gerechten die zijn geïnspireerd op reizen en een passie voor elegante, smaakvolle gerechten.

Handgemaakte maaltijden door Benjamin

Ik heb 30 jaar ervaring in de horeca en run nu mijn eigen cateringbedrijf met een focus op hoogwaardige ingrediënten en uitstekende service.

Cuisine van Christian Martin

Mijn culinaire reis voert me van luxe resorts naar privéterreinen en over verschillende continenten. Ik combineer traditie met wereldwijde smaken en verfijnde technieken die ik tijdens mijn jarenlange reizen heb opgedaan.

Privéchef Zuid-Florida

Heerlijke, verse, biologische maaltijden en menu's in Zuid-Florida

Diner door chef-kok Amid Hernandez

Het bezitten van een bedrijf en ervaren in het doen van zeer grote evenementen voor de topbedrijven in de VS en met slechts vijf sterren... geef me het vertrouwen dat we altijd een magische ervaring creëren voor alle gasten.

Verheven fine dining door Farid

Gepassioneerd door soulfood, gericht op liefde, passie en respect.

Wijnland smaken met Sam

Ik creëer voortreffelijke smaken en ben gespecialiseerd in wijn- en kaascombinaties.

Vijfsterren-showkeuken van chef-kok Marina Staver

Magie op Michelin-niveau - op maat gemaakte gerechten die alle 5 zintuigen prikkelen.

Gezonde wereldwijde comfortfood door Celeste

Ik bied een selectie plantaardige gerechten met seizoensgroenten en gedurfde kruiden.

Mediterraan en Italiaans dineren met Sam

Ik ben gespecialiseerd in Italiaanse en mediterrane gerechten met wijn.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca