Airbnb Services

Koks in Tamarac

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Wereldwijd geïnspireerd dineren door Daniel

Mijn culinaire aanpak is creatief, hands-on en geworteld in mijn Cubaans-Amerikaanse afkomst.

Multicultureel lekker eten door Wladimir

Ik breng hart, mediterrane tradities en sterke Venezolaanse roots naar mijn kookkunst.

Comfortfood van chef-kok Dee

Chef D, eigenaar van S&C Catering, heeft meer dan 25 jaar culinaire ervaring. Geniet van verse, smaakvolle maaltijden van restaurantkwaliteit en privé-diners in je Airbnb.

Internationale culinaire reis met Andres

Ik maak menu's met verse, gezonde ingrediënten, waarbij ik traditie en wereldwijde inspiratie combineer.

Verheven fine dining door Farid

Gepassioneerd door soulfood met een focus op liefde, passie en respect. Werkte met Rocco DiSpirito van Union Pacific, toprestaurant in New York met 3 Michelin-sterren en chef-kok Sam Hazen die Rue 57 opende.

Luxe sushi door Tomas

Ik breng luxe sushi met een onvergetelijke liveshow naar de Airbnb.

Levendige fusion-gerechten van Natasha

Ik heb een diploma culinaire kunsten en heb gewerkt met een koninklijk team uit Koeweit.

Gastronomische soul en Caribisch eten door Tommi Nikhail

VAKANTIE SPECIAL ✨ Krijg $ 100 KORTING op ELKE boeking met code MIAMIHOLIDAY25

Privéchef Vincent Fine Dining thuis

Frans, mediterraan, gebak, verfijnde gerechten, seizoensgebonden, op maat gemaakte menu's.

Gastronomisch Italiaans en mediterraan Frans dineren thuis

Ik ben de eigenaar van Epicureans Of Florida, een privékok en cateringbedrijf.

Ervaar een privédiner met een beroemde chef-kok

Luxe dinerervaring met lokale smaken – perfect voor Bach-feesten

De Hot Box 305-ervaring van chef-kok Rae

Amerikaanse, Caribische fusion, wereldwijde keuken, gepassioneerde smaken en speelse presentatie.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca