Proeverij met een privékok thuis of in een Airbnb

Ik ben gespecialiseerd in het maken van verfijnde, seizoensgebonden menu's, geïnspireerd door de mediterrane en moderne Amerikaanse keuken, met de nadruk op hoogwaardige ingrediënten, precieze techniek en verhoogde privé-eetervaringen.
Automatisch vertaald
Kok in Dallas
Bezorgd aan huis

Seizoensgebonden kust en tuin

€ 149 € 149 per gast
MENU I — Seizoensgebonden kust en tuin Voorgerechtscursus • Sorel & Burrata Heirloom tomatenwater, aardbei en gembercompote, shiso-olie, geroosterde brioche Tweede Cursus • Babyromaine Caesardressing, oreganata, parmezaan, witte ansjovis, roze peperkorrels Soep • Bourbonkreeftenbisque Bruine boterkruimels, warme kreeftsalade Hoofdgerecht • Ora King Salmon Poblano succotash, knapperige nori, achiote botersaus Bijgerecht voor de tafel • Geroosterde asperges Gribiche gremolata

Oogst en aarde in Texas

€ 149 € 149 per gast
MENU II — Texas-oogst en aarde Voorgerechtscursus • Texas Harvest Wedge (puntige sjaal) IJsbergsla, gekonfijte spek, maïsbroodcroutons, cherrytomaat, blauwe kaasdressing Tweede Cursus • Bietensalade Klopfeta, bramen, lavendelhoning, waterkers Soep • Truffel-uiensoep Gekarameliseerde uienbouillon, knapperige prei, saba Hoofdgerecht • Lamskotelet Geroosterde perziken, groene knoflooktabouleh, gerookte kikkererwtenpuree, muntchimichurri Bijgerecht voor de tafel • Maïs met beenmergcrème Fresno-paprika's, koriander

Moderne zee en comfort

€ 149 € 149 per gast
MENU III — Moderne zee en comfort Voorgerechtscursus • Een half dozijn oesters Klassieke bevestigingen, aardbeienmignonette Tweede Cursus • Gebakken krabcake Chipotle sabayon, tuinbonensalade Pastagerecht • Pittige Bucatini met garnalen Calabrische chili-marinara, krokante citroen, gegrilde artisjokken Bijgerechten voor aan tafel • Kreeft macaroni en kaas Pimentmousse, Aleppo • Gevulde aardappelpuree Crème fraîche, spek, lente-ui, gerijpte cheddar Dessert • Hot Fudge Brownie-ijs Chocoladebrownie, vanille-ijs, gerijpte cheddar

Je eigen eetkamer

€ 149 € 149 per gast
Voorgerechten (kies er één) Sorel en burrata Babyromaine Caesar Gemengde groenten met verkoolde perziken Texas Harvest Wedge Bietensalade met opgeklopte feta Soep (optioneel – kies er één) Bourbonkreeftenbisque Truffel-uiensoep Hoofdgerechten (kies er één) Ora King Salmon Coquilles met champignonrisotto Lamsrack met groene knoflooktabouleh Pittige bucatini met garnalen Gehaktbrood in Texas-stijl Bijgerechten voor de tafel (kies er twee) Geroosterde asperges Kreeft macaroni en kaas Beenmergcrème met maïs Geladen aardappelpuree
Je kunt Furkan een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
8 jaar ervaring
Privékok uit Dallas die elegante, seizoensgebonden en zorgvuldig samengestelde menu's aanbiedt.
Scholing en opleidingen
culinaire kunsten
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Dallas, Fort Worth, Ennis en Wills Point. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 149 Vanaf € 149 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Proeverij met een privékok thuis of in een Airbnb

Ik ben gespecialiseerd in het maken van verfijnde, seizoensgebonden menu's, geïnspireerd door de mediterrane en moderne Amerikaanse keuken, met de nadruk op hoogwaardige ingrediënten, precieze techniek en verhoogde privé-eetervaringen.
Automatisch vertaald
Kok in Dallas
Bezorgd aan huis
€ 149 Vanaf € 149 per gast
Gratis annuleren

Seizoensgebonden kust en tuin

€ 149 € 149 per gast
MENU I — Seizoensgebonden kust en tuin Voorgerechtscursus • Sorel & Burrata Heirloom tomatenwater, aardbei en gembercompote, shiso-olie, geroosterde brioche Tweede Cursus • Babyromaine Caesardressing, oreganata, parmezaan, witte ansjovis, roze peperkorrels Soep • Bourbonkreeftenbisque Bruine boterkruimels, warme kreeftsalade Hoofdgerecht • Ora King Salmon Poblano succotash, knapperige nori, achiote botersaus Bijgerecht voor de tafel • Geroosterde asperges Gribiche gremolata

Oogst en aarde in Texas

€ 149 € 149 per gast
MENU II — Texas-oogst en aarde Voorgerechtscursus • Texas Harvest Wedge (puntige sjaal) IJsbergsla, gekonfijte spek, maïsbroodcroutons, cherrytomaat, blauwe kaasdressing Tweede Cursus • Bietensalade Klopfeta, bramen, lavendelhoning, waterkers Soep • Truffel-uiensoep Gekarameliseerde uienbouillon, knapperige prei, saba Hoofdgerecht • Lamskotelet Geroosterde perziken, groene knoflooktabouleh, gerookte kikkererwtenpuree, muntchimichurri Bijgerecht voor de tafel • Maïs met beenmergcrème Fresno-paprika's, koriander

Moderne zee en comfort

€ 149 € 149 per gast
MENU III — Moderne zee en comfort Voorgerechtscursus • Een half dozijn oesters Klassieke bevestigingen, aardbeienmignonette Tweede Cursus • Gebakken krabcake Chipotle sabayon, tuinbonensalade Pastagerecht • Pittige Bucatini met garnalen Calabrische chili-marinara, krokante citroen, gegrilde artisjokken Bijgerechten voor aan tafel • Kreeft macaroni en kaas Pimentmousse, Aleppo • Gevulde aardappelpuree Crème fraîche, spek, lente-ui, gerijpte cheddar Dessert • Hot Fudge Brownie-ijs Chocoladebrownie, vanille-ijs, gerijpte cheddar

Je eigen eetkamer

€ 149 € 149 per gast
Voorgerechten (kies er één) Sorel en burrata Babyromaine Caesar Gemengde groenten met verkoolde perziken Texas Harvest Wedge Bietensalade met opgeklopte feta Soep (optioneel – kies er één) Bourbonkreeftenbisque Truffel-uiensoep Hoofdgerechten (kies er één) Ora King Salmon Coquilles met champignonrisotto Lamsrack met groene knoflooktabouleh Pittige bucatini met garnalen Gehaktbrood in Texas-stijl Bijgerechten voor de tafel (kies er twee) Geroosterde asperges Kreeft macaroni en kaas Beenmergcrème met maïs Geladen aardappelpuree
Je kunt Furkan een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
8 jaar ervaring
Privékok uit Dallas die elegante, seizoensgebonden en zorgvuldig samengestelde menu's aanbiedt.
Scholing en opleidingen
culinaire kunsten
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Dallas, Fort Worth, Ennis en Wills Point. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?