Privéchef Ivo

Italiaanse Peruaanse Nikkei duurzame techniek gedreven internationale smaken
Automatisch vertaald
Kok in Guidonia Montecelio
Bezorgd aan huis

Moderne degustatie Il Vegetale

€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 520 om te boeken
Een moderne culinaire reis geheel in het teken van groenten, met voor elke gang een gerecht naar keuze: van het voorgerecht met ei en groenten in tempura, via het hoofdgerecht spaghetti alla chitarra met pompoen of risotto met eekhoorntjesbrood en cacao, tot een tweede gang met geroosterde aubergine of pompoen, en als dessert een keuze uit pure chocolade, cheesecake, churros of citroentaartje.

Moderne proeverij La Terra

€ 145 € 145 per gast
Minimaal € 580 om te boeken
Een gastronomische reis die begint met een hertentartaar vergezeld van mosterd en bosbessen, gaat verder met sikkelvormige pasta gevuld met lamsbout en room van geitenmelk gerookt met hooi. Kies vervolgens tussen gestoofde runderwang of entrecote, beide verfraaid met zwarte truffel. Het eindigt met een donkere chocolade met frambozensorbet en hibiscuspoeder.

Moderne proeverij Il Mare

€ 150 € 150 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Een moderne gastronomische reis gewijd aan de zee, met een aperitief van snapper-tartaar en gebakken garnalen en inktvis, een eerste gang van risotto met een reductie van schaaldieren, een gebakken snapperfilet als tweede gang en een heerlijke Baskische cheesecake met bessen om af te maken.

Proefmenu EurAsia

€ 150 € 150 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Een hybride reis door de smaken van Azië en Europa met een voorgerecht, een eerste gang en een tweede gang om te kiezen uit smakelijke en verfijnde (vlees, vis en/of groente) opties. Lokale en seizoensgebonden producten van topkwaliteit worden door de chef-kok versterkt door technieken, ingrediënten en combinaties die typisch zijn voor de oosterse keuken. Het menu eindigt met een dessert naar keuze, voor een complete en smakelijke ervaring.

Traditionele proeverij De zee

€ 155 € 155 per gast
Minimaal € 620 om te boeken
Ontdek de authentieke smaken van de Middellandse Zee met een degustatiemenu dat drie voorgerechten biedt, een eerste en een tweede gang met gerechten die rijk zijn aan smaak, traditie en versheid, vergezeld van een onweerstaanbaar dessert om op een zoete noot te eindigen.
Je kunt Ivo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Ex sous-chef in Londen; Chef-instructeur in Bangkok; Exec Chef in Italië sinds 2024.
Carrièrehoogtepunt
Group Executive Chef bij Pacifico restaurantgroep
Scholing en opleidingen
Bachelor in Hospitality Management van Les Roches, Zwitserland, 2017.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Rome en Guidonia Montecelio. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 14 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Ivo is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 130 Vanaf € 130 per gast
Minimaal € 520 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef Ivo

Italiaanse Peruaanse Nikkei duurzame techniek gedreven internationale smaken
Automatisch vertaald
Kok in Guidonia Montecelio
Bezorgd aan huis
€ 130 Vanaf € 130 per gast
Minimaal € 520 om te boeken
Gratis annuleren

Moderne degustatie Il Vegetale

€ 130 € 130 per gast
Minimaal € 520 om te boeken
Een moderne culinaire reis geheel in het teken van groenten, met voor elke gang een gerecht naar keuze: van het voorgerecht met ei en groenten in tempura, via het hoofdgerecht spaghetti alla chitarra met pompoen of risotto met eekhoorntjesbrood en cacao, tot een tweede gang met geroosterde aubergine of pompoen, en als dessert een keuze uit pure chocolade, cheesecake, churros of citroentaartje.

Moderne proeverij La Terra

€ 145 € 145 per gast
Minimaal € 580 om te boeken
Een gastronomische reis die begint met een hertentartaar vergezeld van mosterd en bosbessen, gaat verder met sikkelvormige pasta gevuld met lamsbout en room van geitenmelk gerookt met hooi. Kies vervolgens tussen gestoofde runderwang of entrecote, beide verfraaid met zwarte truffel. Het eindigt met een donkere chocolade met frambozensorbet en hibiscuspoeder.

Moderne proeverij Il Mare

€ 150 € 150 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Een moderne gastronomische reis gewijd aan de zee, met een aperitief van snapper-tartaar en gebakken garnalen en inktvis, een eerste gang van risotto met een reductie van schaaldieren, een gebakken snapperfilet als tweede gang en een heerlijke Baskische cheesecake met bessen om af te maken.

Proefmenu EurAsia

€ 150 € 150 per gast
Minimaal € 600 om te boeken
Een hybride reis door de smaken van Azië en Europa met een voorgerecht, een eerste gang en een tweede gang om te kiezen uit smakelijke en verfijnde (vlees, vis en/of groente) opties. Lokale en seizoensgebonden producten van topkwaliteit worden door de chef-kok versterkt door technieken, ingrediënten en combinaties die typisch zijn voor de oosterse keuken. Het menu eindigt met een dessert naar keuze, voor een complete en smakelijke ervaring.

Traditionele proeverij De zee

€ 155 € 155 per gast
Minimaal € 620 om te boeken
Ontdek de authentieke smaken van de Middellandse Zee met een degustatiemenu dat drie voorgerechten biedt, een eerste en een tweede gang met gerechten die rijk zijn aan smaak, traditie en versheid, vergezeld van een onweerstaanbaar dessert om op een zoete noot te eindigen.
Je kunt Ivo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Ex sous-chef in Londen; Chef-instructeur in Bangkok; Exec Chef in Italië sinds 2024.
Carrièrehoogtepunt
Group Executive Chef bij Pacifico restaurantgroep
Scholing en opleidingen
Bachelor in Hospitality Management van Les Roches, Zwitserland, 2017.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Rome en Guidonia Montecelio. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 14 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Ivo is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?