Traditionele Italiaanse keuken door Stephan

Als chef-kok en eigenaar van Rossoblu was ik gastjurylid bij Top Chef en Hell's Kitchen.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bezorgd aan huis

Soulvolle Italiaanse maaltijd

€ 212 € 212 per gast
Geniet van een traditioneel Italiaans diner met handgerolde pasta, verse producten van de markt en hoogwaardige zeevruchten en vlees.
Je kunt Steve & Dina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
27 jaar ervaring
Ik ben momenteel eigenaar en exploitant van Rossoblu en Superfine Pizza in Los Angeles.
Carrièrehoogtepunt
Mijn restaurant Sotto werd erkend als een van de beste nieuwe restaurants van Esquire in de VS.
Scholing en opleidingen
Ik ben afgestudeerd aan UC San Diego en het Institute of Culinary Education in New York.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 212 Vanaf € 212 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Traditionele Italiaanse keuken door Stephan

Als chef-kok en eigenaar van Rossoblu was ik gastjurylid bij Top Chef en Hell's Kitchen.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bezorgd aan huis
€ 212 Vanaf € 212 per gast
Gratis annuleren

Soulvolle Italiaanse maaltijd

€ 212 € 212 per gast
Geniet van een traditioneel Italiaans diner met handgerolde pasta, verse producten van de markt en hoogwaardige zeevruchten en vlees.
Je kunt Steve & Dina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
27 jaar ervaring
Ik ben momenteel eigenaar en exploitant van Rossoblu en Superfine Pizza in Los Angeles.
Carrièrehoogtepunt
Mijn restaurant Sotto werd erkend als een van de beste nieuwe restaurants van Esquire in de VS.
Scholing en opleidingen
Ik ben afgestudeerd aan UC San Diego en het Institute of Culinary Education in New York.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?