Troostende mediterrane keuken van Lena

Ik heb een opleiding in patisserie en koken gevolgd aan de Food Genius Academy en Identità Golose.
Automatisch vertaald
Kok in Central Station area
Bezorgd aan huis

3-gangen huisgemaakte kookkunst

€ 75 € 75 per gast
Dit is een heerlijk driegangenmenu dat de vreugde van huisgemaakte gerechten combineert met seizoensgebonden mediterrane ingrediënten.Hierbij kunt u denken aan een voorgerecht zoals gekonfijte tomaten, olijven en romige burrata met basilicumolie; een hoofdgerecht zoals handgemaakte pasta met langzaam gegaarde ragù of seizoenssaus; en een dessert zoals een rustieke crostata met seizoensfruit of chocoladetaart zonder bloem.

4-gangen mediterrane soul

€ 90 € 90 per gast
Dit is een elegant en toch gezellig diner, geïnspireerd op de authentieke smaken en kleuren van het Middellandse Zeegebied.Hierbij hoort een voorgerecht, zoals een tarte tatin met uien en Parmezaanse room; een hoofdgerecht, zoals crespelle met seizoensgroenten en partizanenroom of ravioli met seizoensgebonden vullingen; gevolgd door een hoofdgerecht, zoals een gebraden varkensdij met geroosterde groenten of zeebaars met tomaten, citrusvruchten en kruiden.Sluit af met een dessert, bijvoorbeeld een citroentaart met mascarponecrème of tiramisu alla casa.

4-gangenmaaltijd

€ 110 € 110 per gast
Deze maaltijd combineert warmte, precisie en creativiteit.Begin met een amuse en vervolg dit met een voorgerecht, bijvoorbeeld een tarte tatin met gekarameliseerde uien, Parmezaanse room en een vleugje tijm.Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld een knapperige lasagne met aardappel, rucola, gorgonzola en Parmezaanse kaas nemen. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor langzaam gegaarde runderwang in rodewijnreductie of eendenconfit met geroosterde aardappelen en groenten.
Je kunt Lena een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Mijn kookkunsten zijn gevormd door mijn reizen en mijn levenslange liefde voor het delen van lekker eten.
Carrièrehoogtepunt
Ik nam deel aan het evenement Identità Golosa Milano, een internationaal gastronomisch centrum.
Scholing en opleidingen
Ik heb een opleiding in patisserie en koken gevolgd aan de Food Genius Academy en Identità Golose.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Central Station area. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Lena is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 75 Vanaf € 75 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Troostende mediterrane keuken van Lena

Ik heb een opleiding in patisserie en koken gevolgd aan de Food Genius Academy en Identità Golose.
Automatisch vertaald
Kok in Central Station area
Bezorgd aan huis
€ 75 Vanaf € 75 per gast
Gratis annuleren

3-gangen huisgemaakte kookkunst

€ 75 € 75 per gast
Dit is een heerlijk driegangenmenu dat de vreugde van huisgemaakte gerechten combineert met seizoensgebonden mediterrane ingrediënten.Hierbij kunt u denken aan een voorgerecht zoals gekonfijte tomaten, olijven en romige burrata met basilicumolie; een hoofdgerecht zoals handgemaakte pasta met langzaam gegaarde ragù of seizoenssaus; en een dessert zoals een rustieke crostata met seizoensfruit of chocoladetaart zonder bloem.

4-gangen mediterrane soul

€ 90 € 90 per gast
Dit is een elegant en toch gezellig diner, geïnspireerd op de authentieke smaken en kleuren van het Middellandse Zeegebied.Hierbij hoort een voorgerecht, zoals een tarte tatin met uien en Parmezaanse room; een hoofdgerecht, zoals crespelle met seizoensgroenten en partizanenroom of ravioli met seizoensgebonden vullingen; gevolgd door een hoofdgerecht, zoals een gebraden varkensdij met geroosterde groenten of zeebaars met tomaten, citrusvruchten en kruiden.Sluit af met een dessert, bijvoorbeeld een citroentaart met mascarponecrème of tiramisu alla casa.

4-gangenmaaltijd

€ 110 € 110 per gast
Deze maaltijd combineert warmte, precisie en creativiteit.Begin met een amuse en vervolg dit met een voorgerecht, bijvoorbeeld een tarte tatin met gekarameliseerde uien, Parmezaanse room en een vleugje tijm.Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld een knapperige lasagne met aardappel, rucola, gorgonzola en Parmezaanse kaas nemen. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor langzaam gegaarde runderwang in rodewijnreductie of eendenconfit met geroosterde aardappelen en groenten.
Je kunt Lena een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Mijn kookkunsten zijn gevormd door mijn reizen en mijn levenslange liefde voor het delen van lekker eten.
Carrièrehoogtepunt
Ik nam deel aan het evenement Identità Golosa Milano, een internationaal gastronomisch centrum.
Scholing en opleidingen
Ik heb een opleiding in patisserie en koken gevolgd aan de Food Genius Academy en Identità Golose.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Central Station area. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Lena is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?