Privéchef Daniella
Privédineren, catering, creatieve gerechten, verse ingrediënten.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bezorgd aan huis
Kust van Italië
€ 174 € 174 per gast
Ervaar de smaken van de Italiaanse kust met een volledig menu, waaronder mosselen in Napolitaanse stijl, Caprese-salade met prosciutto, tagliatelle met truffels en klassieke panna cotta als dessert.
Lokaal - Genieten
€ 204 € 204 per gast
Minimaal € 867 om te boeken
Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie van elke gang: kies een voorgerecht, eerste gang, hoofdgerecht en dessert. Geniet van verse, lokale smaken, van veganistische salades tot rijke ribeye en decadente desserts zoals crème brûlée en chocoladelavacake.
Italiaans/Mediterraan - Uitstekend
€ 261 € 261 per gast
Geniet van een exclusieve Italiaanse/Mediterrane ervaring met een zorgvuldig samengestelde selectie van elke gang. Kies een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert uit verfijnde gerechten met verse zeevruchten, vegetarische lekkernijen en klassieke smaken verhoogd met truffels en rijke sauzen.
Je kunt Daniella een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
10 jaar ervaring
10+ jaar, culinaire lessen in NYC, privéchef in LA en NY.
Carrièrehoogtepunt
Uitgelicht in het Best Chef-programma 2015 van Food & Wine.
Scholing en opleidingen
Zelflerende kok, opgeleid aan de beste culinaire school in New York.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Glendale, Santa Clarita en Torrance. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 174 Vanaf € 174 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




