Luxe dineren en hapjes van Tomasz

Ik ben een voormalige chef-kok in Schotland en ben nu de eigenaar van Taste Heaven Catering in Spanje.
Automatisch vertaald
Traiteur in Málaga
Bezorgd aan huis

Snacktafel

€ 45 € 45 per gast
Minimaal € 450 om te boeken
Dit menu bevat Iberico-varkensvlees en zongedroogde tomatenworstbroodjes, arancini gevuld met mozzarella, bruschetta met knoflook en confit tomaten, mini sliders met gekarameliseerde uien en rucola, lams koftas met geminte yoghurt, honing en mosterd chipolatas. Dips zijn onder andere salsa romesco, chimichurri, opgeklopte feta en pistache-dip, hummus in Marokkaanse stijl. Bijgerechten: een selectie van brood en flatbreads, olijven en crudites, seizoensfruit.

Driegangendiner

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 510 om te boeken
Begin deze maaltijd met gebakken brie badend in brandewijn, honing, geroosterde hazelnoten en knapperig brood. Het wordt gevolgd door langzaam gestoofde runderwang bourguignon in een rijke rode wijnsaus met babywortelen en kastanjepaddestoelen, geserveerd met parmezaanpuree, geroosterde winterwortels, sinaasappels en balsamico rode kool. Het dessert is pruim, appel en sinaasappelkruim met whisky custard.

6-gangen fine dining menu

€ 120 € 120 per gast
Minimaal € 480 om te boeken
Amuse-bouche: mini burrata gewikkeld in een bagelkorst met gekonfijte cherrytomaatjes, geroosterde druiven en basilicumolie. Voorgerecht: zeebaars en appeltartaar met kappertjes-salsa en dille-crème fraiche. Soep: koele groene gazpacho gegarneerd met pistachecrunch. Salade: rode bietencarpaccio met geitenkaasmousse en een feloranje vinaigrette. Hoofdgerecht: ossenhaas met kreeft thermidor geserveerd met rode wijnjus en zijdezachte zoete aardappelmousse. Dessert: donkere chocolademousse en braamstruiken.
Je kunt Tomasz een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Traiteur
20 jaar ervaring
Ik werkte op de beste bestemmingen in Schotland voordat ik mijn eigen cateringbedrijf in Spanje opende.
Carrièrehoogtepunt
Een cateringbedrijf dat ik in Schotland runde, werd uitgeroepen tot de beste locatie in het Verenigd Koninkrijk.
Scholing en opleidingen
Ik heb in Schotland gestudeerd en mijn Scottish Vocational Qualification behaald.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Málaga, Benalmádena, Marbella en Torremolinos. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Tomasz is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 45 Vanaf € 45 per gast
Minimaal € 450 om te boeken
Gratis annuleren

Traiteurs op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Luxe dineren en hapjes van Tomasz

Ik ben een voormalige chef-kok in Schotland en ben nu de eigenaar van Taste Heaven Catering in Spanje.
Automatisch vertaald
Traiteur in Málaga
Bezorgd aan huis
€ 45 Vanaf € 45 per gast
Minimaal € 450 om te boeken
Gratis annuleren

Snacktafel

€ 45 € 45 per gast
Minimaal € 450 om te boeken
Dit menu bevat Iberico-varkensvlees en zongedroogde tomatenworstbroodjes, arancini gevuld met mozzarella, bruschetta met knoflook en confit tomaten, mini sliders met gekarameliseerde uien en rucola, lams koftas met geminte yoghurt, honing en mosterd chipolatas. Dips zijn onder andere salsa romesco, chimichurri, opgeklopte feta en pistache-dip, hummus in Marokkaanse stijl. Bijgerechten: een selectie van brood en flatbreads, olijven en crudites, seizoensfruit.

Driegangendiner

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 510 om te boeken
Begin deze maaltijd met gebakken brie badend in brandewijn, honing, geroosterde hazelnoten en knapperig brood. Het wordt gevolgd door langzaam gestoofde runderwang bourguignon in een rijke rode wijnsaus met babywortelen en kastanjepaddestoelen, geserveerd met parmezaanpuree, geroosterde winterwortels, sinaasappels en balsamico rode kool. Het dessert is pruim, appel en sinaasappelkruim met whisky custard.

6-gangen fine dining menu

€ 120 € 120 per gast
Minimaal € 480 om te boeken
Amuse-bouche: mini burrata gewikkeld in een bagelkorst met gekonfijte cherrytomaatjes, geroosterde druiven en basilicumolie. Voorgerecht: zeebaars en appeltartaar met kappertjes-salsa en dille-crème fraiche. Soep: koele groene gazpacho gegarneerd met pistachecrunch. Salade: rode bietencarpaccio met geitenkaasmousse en een feloranje vinaigrette. Hoofdgerecht: ossenhaas met kreeft thermidor geserveerd met rode wijnjus en zijdezachte zoete aardappelmousse. Dessert: donkere chocolademousse en braamstruiken.
Je kunt Tomasz een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Traiteur
20 jaar ervaring
Ik werkte op de beste bestemmingen in Schotland voordat ik mijn eigen cateringbedrijf in Spanje opende.
Carrièrehoogtepunt
Een cateringbedrijf dat ik in Schotland runde, werd uitgeroepen tot de beste locatie in het Verenigd Koninkrijk.
Scholing en opleidingen
Ik heb in Schotland gestudeerd en mijn Scottish Vocational Qualification behaald.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Málaga, Benalmádena, Marbella en Torremolinos. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Tomasz is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Traiteurs op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?