Boards and Bites van chef Frank

Ik ben klassiek opgeleid in de Franse techniek en heb samengewerkt met topchefs die gespecialiseerd zijn in catering, restaurantservice en als privéchef langs de Californische kust.
Automatisch vertaald
Kok in Pasadena
Bezorgd aan huis

Modern comfort, viergangen

€ 218 € 218 per gast
Minimaal € 868 om te boeken
Een eigentijdse kijk op de gerechten die als thuis aanvoelen. Deze viergangsmaaltijd begint met een warme seizoenssoep en twee door de chef bereide voorgerechten. Het hoofdgerecht bestaat uit mals gestoofde korte rib, langzaam gekookt tot in de perfectie, gevolgd door een decadente warme broodpudding om af te maken.

Seizoensgebonden charcuterieplank

€ 304 € 304 per groep
Een prachtig samengestelde selectie van seizoenskazen, met de hand gesneden ambachtelijk vlees, verse bessen en knapperige groenten, gecombineerd met gastronomische crackers, noten en zelfgemaakte bijgerechten.
Je kunt Frank een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok met 15 jaar ervaring in restaurants, catering en privémaaltijden.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb samengewerkt met Top Chef Rick Bayless in The Red O in Los Angeles.
Scholing en opleidingen
Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan Le Cordon Bleu.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach en Norco. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 304 Vanaf € 304 per groep
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Boards and Bites van chef Frank

Ik ben klassiek opgeleid in de Franse techniek en heb samengewerkt met topchefs die gespecialiseerd zijn in catering, restaurantservice en als privéchef langs de Californische kust.
Automatisch vertaald
Kok in Pasadena
Bezorgd aan huis
€ 304 Vanaf € 304 per groep
Gratis annuleren

Modern comfort, viergangen

€ 218 € 218 per gast
Minimaal € 868 om te boeken
Een eigentijdse kijk op de gerechten die als thuis aanvoelen. Deze viergangsmaaltijd begint met een warme seizoenssoep en twee door de chef bereide voorgerechten. Het hoofdgerecht bestaat uit mals gestoofde korte rib, langzaam gekookt tot in de perfectie, gevolgd door een decadente warme broodpudding om af te maken.

Seizoensgebonden charcuterieplank

€ 304 € 304 per groep
Een prachtig samengestelde selectie van seizoenskazen, met de hand gesneden ambachtelijk vlees, verse bessen en knapperige groenten, gecombineerd met gastronomische crackers, noten en zelfgemaakte bijgerechten.
Je kunt Frank een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
Chef-kok met 15 jaar ervaring in restaurants, catering en privémaaltijden.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb samengewerkt met Top Chef Rick Bayless in The Red O in Los Angeles.
Scholing en opleidingen
Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan Le Cordon Bleu.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach en Norco. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?