Chef's Table met Anthony
Ik breng de vaardigheden die ik in 25 jaar heb beheerst van toprestaurants naar elke maaltijd.
Automatisch vertaald
Kok in Austin
Bezorgd aan huis
Catering voor kleine evenementen
€ 64 € 64 per gast
Minimaal € 509 om te boeken
Laat ons je volgende evenement verzorgen! Pas je menu aan voor je speciale gelegenheid zonder het gedoe en de stress van het bereiden van eten. Hoofdgerechten, bijgerechten, desserts, enz. kunnen allemaal worden verzorgd om je gast zich speciaal te laten voelen.
Privédiner met vijf gangen
€ 149 € 149 per gast
Minimaal € 593 om te boeken
Lokale, internationale en fusion fine dining in je huis voor jou en je gast! Het menu is naar jouw smaak samengesteld, of je nu iets specifieks in gedachten hebt of je smaakpapillen wilt uitdagen tot iets nieuws en spannends.
Privédiner met 7-gangenmenu
€ 212 € 212 per gast
Minimaal € 848 om te boeken
Lokale, internationale en fusion fine dining in je huis voor jou en je gast! Het menu is naar jouw smaak samengesteld, of je nu iets specifieks in gedachten hebt of je smaakpapillen wilt uitdagen tot iets nieuws en spannends.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
20 jaar ervaring
Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als zowel sous-chef als chef-kok in de gastronomie.
Scholing en opleidingen
Associates Degree in Culinaire Kunst en Restaurant Management.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Gonzales, Seguin, Austin en Smithville. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 64 Vanaf € 64 per gast
Minimaal € 509 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




