Ambachtelijke plantaardige keuken
Gasten waarderen mijn verfijnde plantaardige smaken, aangepaste menu's en warme service. Mijn vijfsterrenrecensies en trouwe terugkerende klanten weerspiegelen de zorg die ik in elke eetervaring steek.
Automatisch vertaald
Kok in Fort Lauderdale
Bezorgd aan huis
Proefmenu
€ 173 € 173 per gast
Minimaal € 690 om te boeken
Stel je een prachtig geserveerd diner met meerdere gangen voor dat in je eigen keuken wordt bereid. Geen stress, geen afwas, alleen onvergetelijke smaken. Geniet van een verfijnd plantaardig proeverijmenu met levendige smaken, seizoensgebonden ingrediënten en elegante presentatie. Je ervaring omvat een BBQ 'vlees' bal amuse-bouche, gekoelde komkommer-selderij gazpacho met truffel en dille, een warme champignonpot, een door de chef-kok gemaakte hoofdmaaltijd op maat van je voorkeuren en een Craft-signature dessert waar gasten enthousiast over zijn.
Je kunt Gershwin een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
15 jaar ervaring
Plantaardige chef-kok bij Craft PB Cuisine bekend om gedurfde, frisse, wereldwijd geïnspireerde smaken.
Carrièrehoogtepunt
Veel geprezen door klanten voor elegante plantaardige menu's en onvergetelijke eetervaringen
Scholing en opleidingen
Diploma in Hotelmanagement (Zwitserland); Franse wijnwetenschapper; ServSafe-gecertificeerd
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Doral, West Palm Beach, Fort Lauderdale en Miami. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 173 Vanaf € 173 per gast
Minimaal € 690 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?


