In de Airbnb-keuken met chef-kok Mo

Een verscheidenheid aan kookstijlen, keukens en ingrediënten, vaak van hoge kwaliteit of speciaal. Maak menu's op basis van de voorkeuren en dieetwensen van de klant, zoals biologische, glutenvrije of veganistische opties
Automatisch vertaald
Kok in Honolulu
Bezorgd aan huis

Crème brûlée met karamel

€ 56 € 56 per gast
Minimaal € 69 om te boeken
Rijke, romige custard met een contrasterende zoete, licht bittere en knapperige gekarameliseerde suikertopping. Met een beetje Ierse room

Bourbon-ijs

€ 65 € 65 per gast
Minimaal € 86 om te boeken
Dit kenmerkende gerecht combineert bananen, sinaasappellikeur, bourbon en gekonfijte walnoten. Sinaasappelschil voegt een beetje frisse smaak toe.

Farm-To-Plate Dineren

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 279 om te boeken
Rigatoni alla wodka heeft een rijke en romige tomatensaus met wodka, kruiden en room. Het gerecht wordt aangevuld met een keuze uit soep of salade en tomaat-basilicum-snijbiet-knoflookbrood.

Ocean Breeze Bistro

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 300 om te boeken
The Velvet Cut Lamb , Elk , Or Deer Met een speciale geroosterde geroosterde tomatensalade gele tomaat aioli kreeft met 4x samengestelde boter ananas saus coquilles en chef-koks keuze uit salade of soep

The Crown Jewel Bistro

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 300 om te boeken
Deze geweldige Franse gesneden lamskoteletten warmte en elegantie En vergezeld van de heerlijke rode fluwelen risotto rijst en alle andere accommodaties

Bevroren ossenhaas met Parmezaanse kaas

€ 301 € 301 per gast
Minimaal € 343 om te boeken
280 gram filet mignon steak, tot in de perfectie gekruid en gegrild, met couscous in pittige saus, gegrilde uienparels, verse waterkers, gekonfijte babywortelen Moleculaire gastronomie - Bevroren Parmezaanse kaas. Bekroond gerecht dat je moet proberen
Je kunt Maurice een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
24 jaar ervaring
Full-service, gepersonaliseerde eetervaring, boodschappen doen, koken, serveren.
Carrièrehoogtepunt
Werk op verschillende locaties, waaronder privéwoningen, landgoederen, jachten of vakantiewoningen
Scholing en opleidingen
Associate's degree in culinaire kunsten en certificaten in ServSafe en brandbestrijding enz.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Honolulu. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 56 Vanaf € 56 per gast
Minimaal € 69 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

In de Airbnb-keuken met chef-kok Mo

Een verscheidenheid aan kookstijlen, keukens en ingrediënten, vaak van hoge kwaliteit of speciaal. Maak menu's op basis van de voorkeuren en dieetwensen van de klant, zoals biologische, glutenvrije of veganistische opties
Automatisch vertaald
Kok in Honolulu
Bezorgd aan huis
€ 56 Vanaf € 56 per gast
Minimaal € 69 om te boeken
Gratis annuleren

Crème brûlée met karamel

€ 56 € 56 per gast
Minimaal € 69 om te boeken
Rijke, romige custard met een contrasterende zoete, licht bittere en knapperige gekarameliseerde suikertopping. Met een beetje Ierse room

Bourbon-ijs

€ 65 € 65 per gast
Minimaal € 86 om te boeken
Dit kenmerkende gerecht combineert bananen, sinaasappellikeur, bourbon en gekonfijte walnoten. Sinaasappelschil voegt een beetje frisse smaak toe.

Farm-To-Plate Dineren

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 279 om te boeken
Rigatoni alla wodka heeft een rijke en romige tomatensaus met wodka, kruiden en room. Het gerecht wordt aangevuld met een keuze uit soep of salade en tomaat-basilicum-snijbiet-knoflookbrood.

Ocean Breeze Bistro

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 300 om te boeken
The Velvet Cut Lamb , Elk , Or Deer Met een speciale geroosterde geroosterde tomatensalade gele tomaat aioli kreeft met 4x samengestelde boter ananas saus coquilles en chef-koks keuze uit salade of soep

The Crown Jewel Bistro

€ 258 € 258 per gast
Minimaal € 300 om te boeken
Deze geweldige Franse gesneden lamskoteletten warmte en elegantie En vergezeld van de heerlijke rode fluwelen risotto rijst en alle andere accommodaties

Bevroren ossenhaas met Parmezaanse kaas

€ 301 € 301 per gast
Minimaal € 343 om te boeken
280 gram filet mignon steak, tot in de perfectie gekruid en gegrild, met couscous in pittige saus, gegrilde uienparels, verse waterkers, gekonfijte babywortelen Moleculaire gastronomie - Bevroren Parmezaanse kaas. Bekroond gerecht dat je moet proberen
Je kunt Maurice een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
24 jaar ervaring
Full-service, gepersonaliseerde eetervaring, boodschappen doen, koken, serveren.
Carrièrehoogtepunt
Werk op verschillende locaties, waaronder privéwoningen, landgoederen, jachten of vakantiewoningen
Scholing en opleidingen
Associate's degree in culinaire kunsten en certificaten in ServSafe en brandbestrijding enz.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Honolulu. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?