Sterrenkok Keith Rhodes presenteert

Chef-kok Keith Rhodes is twee keer genomineerd voor de James Beard Award. Een bekroonde chef-kok en culinaire ambachtsman bekend om Top Chef 9. Chef-kok creëert onvergetelijke eetervaringen die de smaken van de kust van Carolina vieren.
Automatisch vertaald
Kok in Wilmington
Bezorgd aan huis

De Gullah Gee cee-ervaring

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Door chef-koks geleide zeevruchtenavond geïnspireerd op de kusttradities van Gullah Gheechee, met klassieke gerechten, krabrijst, okrastoofpot, gesmoorde garnalen en meer. Een smakelijk verhaal over voedselmigratie en regionale cultuur.

Vegetarisch 4-gangenmenu van de chef

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Geniet van een door een chef-kok bereid vegetarisch proefmenu met meerdere gangen met seizoensgebonden, met de hand geplukte lokale groenten. Grote smaken, zorgvuldig bereide gerechten. We kunnen ook tegemoetkomen aan alle dieetwensen. Veganistisch, glutenvrij enz. Je hebt nog nooit zulke groenten gehad... je zult het vlees niet missen.

Streetfoodproeverij met zes gangen

€ 90 € 90 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
James Beard nomineerde chef-kok Rhodes handgemaakte Aziatische degustatiemenu. met diverse smaken, zeker om de smaakpapillen te prikkelen. 1. Zomerse varkensrollades met citroengras 2. Krabcake.3. Zalm crudo, 4. Varkensbuikbroodje. 5. Hoisin BBQ ribben 6. Churro gekruide gebakken bakbananen met kokosdip

Oesteravond met locals

€ 107 € 107 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Lokale boetiek oesters. Chef geselecteerd. Voorbereidingen omvatten rauw op 1/2 schelp met migoneete boter & kenmerkende hete saus, we zullen ook mijn persoonlijke favoriet "Dirty South Oysters; 1/2 schelp oesters gestapeld met collards, pimento kaas & spek crunch. We zullen ook genieten van Oyster sliders. Low Country-smaken en begeleide proefnotities. Een echte lokale eetervaring.

Low Country Boil & Bites (kreeften)

€ 115 € 115 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Een ontspannen kookpot met zeevruchten uit de kust bestaat uit garnalen, mosselen, suikermaïs, rode aardappelen en gerookte worst. Werkt goed voor groepsdiners, levendige gesprekken en moeiteloos genieten. Boter, cocktail en hete sauzen inbegrepen. We kunnen sneeuwkrabbenpoten, blauwe krabben en kreeft toevoegen tegen betaling.

Klassiek steakdiner 2026

€ 128 € 128 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Alleen het beste rundvlees voor deze steakervaring. Begin met Wilders Wagyu sliders, een salade van lokale sla, geroosterde Prime Filet Mignon, zoutkorst aardappel met truffelboter. Geserveerd met Burre Rouge-saus. Voeg krabcake, kreeftenstaart of jumbo garnalen toe tegen betaling. Eet smakelijk!
Je kunt Keith een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Chef-kok Keith Rhodes, chef-kok en eigenaar @ Catch restaurant & Tacklebox kichen & VOYCE Bistro
Carrièrehoogtepunt
Uitgelicht op Food Network, 2x James Beard-finalist. Deelnemer aan seizoen 9 van Top Chef.
Scholing en opleidingen
CFCC, en zelf geleerd, hij verfijnde zijn vaardigheden door middel van fijne eetkeukens en ervaring
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Wilmington en Myrtle Beach. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen: Wilmington, North Carolina, 28401, Verenigde Staten

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 134 Vanaf € 134 per gast, voorheen € 149
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Sterrenkok Keith Rhodes presenteert

Chef-kok Keith Rhodes is twee keer genomineerd voor de James Beard Award. Een bekroonde chef-kok en culinaire ambachtsman bekend om Top Chef 9. Chef-kok creëert onvergetelijke eetervaringen die de smaken van de kust van Carolina vieren.
Automatisch vertaald
Kok in Wilmington
Bezorgd aan huis
€ 134 Vanaf € 134 per gast, voorheen € 149
Gratis annuleren

De Gullah Gee cee-ervaring

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Door chef-koks geleide zeevruchtenavond geïnspireerd op de kusttradities van Gullah Gheechee, met klassieke gerechten, krabrijst, okrastoofpot, gesmoorde garnalen en meer. Een smakelijk verhaal over voedselmigratie en regionale cultuur.

Vegetarisch 4-gangenmenu van de chef

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Geniet van een door een chef-kok bereid vegetarisch proefmenu met meerdere gangen met seizoensgebonden, met de hand geplukte lokale groenten. Grote smaken, zorgvuldig bereide gerechten. We kunnen ook tegemoetkomen aan alle dieetwensen. Veganistisch, glutenvrij enz. Je hebt nog nooit zulke groenten gehad... je zult het vlees niet missen.

Streetfoodproeverij met zes gangen

€ 90 € 90 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
James Beard nomineerde chef-kok Rhodes handgemaakte Aziatische degustatiemenu. met diverse smaken, zeker om de smaakpapillen te prikkelen. 1. Zomerse varkensrollades met citroengras 2. Krabcake.3. Zalm crudo, 4. Varkensbuikbroodje. 5. Hoisin BBQ ribben 6. Churro gekruide gebakken bakbananen met kokosdip

Oesteravond met locals

€ 107 € 107 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Lokale boetiek oesters. Chef geselecteerd. Voorbereidingen omvatten rauw op 1/2 schelp met migoneete boter & kenmerkende hete saus, we zullen ook mijn persoonlijke favoriet "Dirty South Oysters; 1/2 schelp oesters gestapeld met collards, pimento kaas & spek crunch. We zullen ook genieten van Oyster sliders. Low Country-smaken en begeleide proefnotities. Een echte lokale eetervaring.

Low Country Boil & Bites (kreeften)

€ 115 € 115 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Een ontspannen kookpot met zeevruchten uit de kust bestaat uit garnalen, mosselen, suikermaïs, rode aardappelen en gerookte worst. Werkt goed voor groepsdiners, levendige gesprekken en moeiteloos genieten. Boter, cocktail en hete sauzen inbegrepen. We kunnen sneeuwkrabbenpoten, blauwe krabben en kreeft toevoegen tegen betaling.

Klassiek steakdiner 2026

€ 128 € 128 per gast
Minimaal € 637 om te boeken
Alleen het beste rundvlees voor deze steakervaring. Begin met Wilders Wagyu sliders, een salade van lokale sla, geroosterde Prime Filet Mignon, zoutkorst aardappel met truffelboter. Geserveerd met Burre Rouge-saus. Voeg krabcake, kreeftenstaart of jumbo garnalen toe tegen betaling. Eet smakelijk!
Je kunt Keith een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Chef-kok Keith Rhodes, chef-kok en eigenaar @ Catch restaurant & Tacklebox kichen & VOYCE Bistro
Carrièrehoogtepunt
Uitgelicht op Food Network, 2x James Beard-finalist. Deelnemer aan seizoen 9 van Top Chef.
Scholing en opleidingen
CFCC, en zelf geleerd, hij verfijnde zijn vaardigheden door middel van fijne eetkeukens en ervaring
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Wilmington en Myrtle Beach. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen: Wilmington, North Carolina, 28401, Verenigde Staten

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?