Seizoensmenu van chef-kok Hervé Paya

Ik creëer seizoensgebonden menu's die techniek, emotie en uitzonderlijke producten combineren, geïnspireerd door mijn Réunion-origine, mijn reizen en de hedendaagse Franse keuken.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bezorgd aan huis

Ontdekkingsmenu

€ 100 
Minimaal € 600 om te boeken
Het ontdekkingsmenu is een 4-gangen diner (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) dat voor je neus wordt bereid. Ik creëer graag een speciaal moment van uitwisseling en delen: ik kook, ik leg uit, ik vertel verhalen. Elk gerecht is geïnspireerd op mijn afkomst van Réunion en mijn reizen, tussen de Franse keuken en smaken van de wereld. Een vriendelijke en verfijnde ervaring, waarbij het bord een echte reis wordt.

Signature-menu

€ 150 
Minimaal € 900 om te boeken
Een gastronomische ervaring in 4 tot 5 etappes, tussen verfijning en creativiteit. Ik kook gerechten die zijn geïnspireerd op mijn reizen en mijn afkomst uit Réunion. Ik gebruik seizoensproducten en geef mijn gerechten een exotisch tintje. Een ware zintuiglijke reis, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt.

Menu voor gastronomische ervaringen

€ 200 
Minimaal € 1.200 om te boeken
De ultieme ervaring: een op maat gemaakt proeverijmenu met zes gangen. Ik ontwerp elk gerecht volgens jouw wensen, voor een uitzonderlijk diner dat een gastronomisch restaurant waardig is, direct bij jou thuis. Live koken, uitwisselingen, smaakcombinaties en zorgvuldige presentatie: een onvergetelijk moment tussen reizen en haute cuisine.
Je kunt Hervé een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
2 jaar ervaring
Ik heb samengekookt met chef-kok Alexandre Auger en een brigade opgeleid in Zanzibar
Carrièrehoogtepunt
Ik heb als privékok in Frankrijk, Ibiza, Tanzania voor particuliere en professionele klanten gekookt
Scholing en opleidingen
HACCP
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Parijs en Rijsel. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Hervé is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 100 
Minimaal € 600 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensmenu van chef-kok Hervé Paya

Ik creëer seizoensgebonden menu's die techniek, emotie en uitzonderlijke producten combineren, geïnspireerd door mijn Réunion-origine, mijn reizen en de hedendaagse Franse keuken.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bezorgd aan huis
€ 100 
Minimaal € 600 om te boeken
Gratis annuleren

Ontdekkingsmenu

€ 100 
Minimaal € 600 om te boeken
Het ontdekkingsmenu is een 4-gangen diner (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) dat voor je neus wordt bereid. Ik creëer graag een speciaal moment van uitwisseling en delen: ik kook, ik leg uit, ik vertel verhalen. Elk gerecht is geïnspireerd op mijn afkomst van Réunion en mijn reizen, tussen de Franse keuken en smaken van de wereld. Een vriendelijke en verfijnde ervaring, waarbij het bord een echte reis wordt.

Signature-menu

€ 150 
Minimaal € 900 om te boeken
Een gastronomische ervaring in 4 tot 5 etappes, tussen verfijning en creativiteit. Ik kook gerechten die zijn geïnspireerd op mijn reizen en mijn afkomst uit Réunion. Ik gebruik seizoensproducten en geef mijn gerechten een exotisch tintje. Een ware zintuiglijke reis, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt.

Menu voor gastronomische ervaringen

€ 200 
Minimaal € 1.200 om te boeken
De ultieme ervaring: een op maat gemaakt proeverijmenu met zes gangen. Ik ontwerp elk gerecht volgens jouw wensen, voor een uitzonderlijk diner dat een gastronomisch restaurant waardig is, direct bij jou thuis. Live koken, uitwisselingen, smaakcombinaties en zorgvuldige presentatie: een onvergetelijk moment tussen reizen en haute cuisine.
Je kunt Hervé een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
2 jaar ervaring
Ik heb samengekookt met chef-kok Alexandre Auger en een brigade opgeleid in Zanzibar
Carrièrehoogtepunt
Ik heb als privékok in Frankrijk, Ibiza, Tanzania voor particuliere en professionele klanten gekookt
Scholing en opleidingen
HACCP
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Parijs en Rijsel. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Hervé is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?