Privékok Lokaal geproduceerd, persoonlijk gemaakt

Privéchef Mackenzie Nicholson creëert verfijnde, seizoensgebonden gerechten die de lokale boerderijen en wilde ingrediënten van Colorado benadrukken en de essentie van de Rockies naar elke op maat gemaakte eetervaring brengen.
Automatisch vertaald
Kok in Denver
Bezorgd aan huis

Charcuterie- en kaasdisplay

€ 42 € 42 per gast
Minimaal € 215 om te boeken
Verhoog je verblijf met een prachtig samengestelde selectie van handgemaakte charcuterie, ambachtelijke kazen en lokaal geïnspireerde begeleidingen. Elk bord is zorgvuldig ontworpen door chef-kok Mackenzie Nicholson, met seizoensfruit, huisgemaakte conserven en gastronomische accenten die de smaken van de Colorado Rockies weerspiegelen. Perfect voor een verfijnde après-ski bijeenkomst, welkomstreceptie of elegante avond bij de open haard.

Gastronomische maaltijden

€ 43 € 43 per gast
Minimaal € 258 om te boeken
Door een chef bereide maaltijden die bij je Airbnb worden bezorgd, klaar om op te warmen en te serveren. Seizoensgebonden menu's ontworpen voor gemak zonder in te boeten aan smaak of kwaliteit.

Apps in hapklare grootte

€ 51 € 51 per gast
Minimaal € 258 om te boeken
Drie aangepaste voorgerechten

Decadent dessertdisplay

€ 52 € 52 per gast
Minimaal € 429 om te boeken
Een elegante ervaring na het diner met handgemaakte zoetigheden en service bij de open haard, perfect om de avond in stijl af te sluiten.

Brunch in familiestijl

€ 77 € 77 per gast
Minimaal € 459 om te boeken
Ontspan na een dagje in de bergen met een stevige gastronomische brunch. Perfect voor groepen, gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een warme, verheven touch.

Apres Ski-feest in gezinsstijl

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 505 om te boeken
Ontspan na een dagje in de bergen met een stevig, gastronomisch, gezellig après-ski diner. Perfect voor groepen, gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een warme, verheven touch.
Je kunt Mackenzie een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
12 jaar ervaring
Chef-kok van Beano's Cabin Chef-kok gepubliceerd in Forbes Luxe dineren
Carrièrehoogtepunt
Verschijning in Forbes 2025 Moveable Feast Men's Journal 5280 Magazine The Vail Daily
Scholing en opleidingen
Diploma Culinaire Kunst - Auguste Escoffier Boulder, klas van 2014
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Denver, Vail, Steamboat Springs en Winter Park. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 42 Vanaf € 42 per gast
Minimaal € 215 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privékok Lokaal geproduceerd, persoonlijk gemaakt

Privéchef Mackenzie Nicholson creëert verfijnde, seizoensgebonden gerechten die de lokale boerderijen en wilde ingrediënten van Colorado benadrukken en de essentie van de Rockies naar elke op maat gemaakte eetervaring brengen.
Automatisch vertaald
Kok in Denver
Bezorgd aan huis
€ 42 Vanaf € 42 per gast
Minimaal € 215 om te boeken
Gratis annuleren

Charcuterie- en kaasdisplay

€ 42 € 42 per gast
Minimaal € 215 om te boeken
Verhoog je verblijf met een prachtig samengestelde selectie van handgemaakte charcuterie, ambachtelijke kazen en lokaal geïnspireerde begeleidingen. Elk bord is zorgvuldig ontworpen door chef-kok Mackenzie Nicholson, met seizoensfruit, huisgemaakte conserven en gastronomische accenten die de smaken van de Colorado Rockies weerspiegelen. Perfect voor een verfijnde après-ski bijeenkomst, welkomstreceptie of elegante avond bij de open haard.

Gastronomische maaltijden

€ 43 € 43 per gast
Minimaal € 258 om te boeken
Door een chef bereide maaltijden die bij je Airbnb worden bezorgd, klaar om op te warmen en te serveren. Seizoensgebonden menu's ontworpen voor gemak zonder in te boeten aan smaak of kwaliteit.

Apps in hapklare grootte

€ 51 € 51 per gast
Minimaal € 258 om te boeken
Drie aangepaste voorgerechten

Decadent dessertdisplay

€ 52 € 52 per gast
Minimaal € 429 om te boeken
Een elegante ervaring na het diner met handgemaakte zoetigheden en service bij de open haard, perfect om de avond in stijl af te sluiten.

Brunch in familiestijl

€ 77 € 77 per gast
Minimaal € 459 om te boeken
Ontspan na een dagje in de bergen met een stevige gastronomische brunch. Perfect voor groepen, gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een warme, verheven touch.

Apres Ski-feest in gezinsstijl

€ 85 € 85 per gast
Minimaal € 505 om te boeken
Ontspan na een dagje in de bergen met een stevig, gastronomisch, gezellig après-ski diner. Perfect voor groepen, gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een warme, verheven touch.
Je kunt Mackenzie een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
12 jaar ervaring
Chef-kok van Beano's Cabin Chef-kok gepubliceerd in Forbes Luxe dineren
Carrièrehoogtepunt
Verschijning in Forbes 2025 Moveable Feast Men's Journal 5280 Magazine The Vail Daily
Scholing en opleidingen
Diploma Culinaire Kunst - Auguste Escoffier Boulder, klas van 2014
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Denver, Vail, Steamboat Springs en Winter Park. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?