Seizoensmenu door Frédéric

Ik bereid uw maaltijden, diners en recepties (verjaardag, bruiloft, enz.) met een gepersonaliseerde en innovatieve service van verfijnde gerechten. Volgens uw smaak en het seizoen
Automatisch vertaald
Kok in Straatsburg
Bezorgd aan huis

Culinair passiemenu van fe

€ 85 € 85 per gast
Een menu van drie gangen, speciaal voor jou samengesteld op basis van je voorkeuren en het seizoen: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Waar we een schotel gerijpte kazen aan kunnen toevoegen. Dit omvat koken op locatie, tafelservice en het opruimen van de keuken aan het einde van de service. Laten we samen de gerechten kiezen

Proeverijmenu met 6 gangen

€ 125 € 125 per gast
Deze versie omvat aperitieven, twee voorgerechten naar jouw smaak en wensen, hoofdgerecht, gerijpte kazen en dessert. De producten zijn seizoensgebonden en in redelijke porties.
Je kunt Marie-Hélène een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Chef Executive voor een privégroep, en Chef de Partie Lucas Carton, Crocodile, Loiseau
Carrièrehoogtepunt
Jonge chef Gault Millau en Champérard, Frankrijk 3, ...
Scholing en opleidingen
CAP en BTS Horeca
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Straatsburg, Obernai, Saverne en Arrondissement Sarrebourg. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Marie-Hélène is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 85 Vanaf € 85 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensmenu door Frédéric

Ik bereid uw maaltijden, diners en recepties (verjaardag, bruiloft, enz.) met een gepersonaliseerde en innovatieve service van verfijnde gerechten. Volgens uw smaak en het seizoen
Automatisch vertaald
Kok in Straatsburg
Bezorgd aan huis
€ 85 Vanaf € 85 per gast
Gratis annuleren

Culinair passiemenu van fe

€ 85 € 85 per gast
Een menu van drie gangen, speciaal voor jou samengesteld op basis van je voorkeuren en het seizoen: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Waar we een schotel gerijpte kazen aan kunnen toevoegen. Dit omvat koken op locatie, tafelservice en het opruimen van de keuken aan het einde van de service. Laten we samen de gerechten kiezen

Proeverijmenu met 6 gangen

€ 125 € 125 per gast
Deze versie omvat aperitieven, twee voorgerechten naar jouw smaak en wensen, hoofdgerecht, gerijpte kazen en dessert. De producten zijn seizoensgebonden en in redelijke porties.
Je kunt Marie-Hélène een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Chef Executive voor een privégroep, en Chef de Partie Lucas Carton, Crocodile, Loiseau
Carrièrehoogtepunt
Jonge chef Gault Millau en Champérard, Frankrijk 3, ...
Scholing en opleidingen
CAP en BTS Horeca
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Straatsburg, Obernai, Saverne en Arrondissement Sarrebourg. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Marie-Hélène is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?