Privéchef-kok Pedro
Mediterrane keuken, lokale producten en speciale of op maat gemaakte menu's.
Automatisch vertaald
Kok in La Trinité
Bezorgd aan huis
Barbecue live
€ 79
Minimaal € 300 om te boeken
Geniet van een volledige maaltijd met hartige zoetigheden als voorgerecht, een assortiment antipasti en kies vervolgens tussen een barbecue-mix van vlees of vis. Sluit af met een zoete noot: een tiramisu met amaretto, een citroentaart of een fruittaart.
Handtekening
€ 88
Minimaal € 160 om te boeken
Ontdek ons Signature-menu met gevulde courgettebloemen bij de ingang, een knapperige groentetaart op een licht schoteltje, gevolgd door een gerafelde runderwang of geroosterde magere net, en eindig met een delicate citroenmeringuecrème.
Fusion
€ 120
Minimaal € 200 om te boeken
Een dynamische samensmelting van smaken, waarbij verse seizoensproducten worden gecombineerd met vakmanschap en internationale inspiratie.
Je kunt Pedro een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
12 jaar ervaring
Al sinds mijn jeugd creëer ik met passie gelukkige momenten met mijn keuken.
Carrièrehoogtepunt
Een moment van delen bieden door middel van creatieve mediterrane gerechten.
Scholing en opleidingen
Opgeleid van noord tot zuid van Frankrijk, van Portugal tot Italië.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in La Trinité, Bendejun, Utelle en Coaraze. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Pedro is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 88
Minimaal € 160 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




