Het bord van de chef

"Ik breng de vaardigheden mee die ik heb aangeleerd tijdens een lange carrière in de haute cuisine en gastronomie, waarbij ik unieke Caribische smaken en ingrediënten combineer om een onderscheidende culinaire ervaring op het wereldtoneel te creëren."
Automatisch vertaald
Kok in Toronto
Bezorgd aan huis

BRUNCH

€ 65 
Minimaal € 834 om te boeken
Geniet van een elegante brunch met een zorgvuldig uitgekozen selectie van zoete en hartige gerechten, speciaal samengesteld om je middagmaal te verrijken.

Avondeten

€ 135 
Minimaal € 1.620 om te boeken
Geniet van een door Michelin geïnspireerde zesgangendiner met de kenmerkende creaties van onze chef-kok.

Bajan-proeverijmenu

€ 175 
Minimaal € 2.098 om te boeken
Ga op culinaire reis door Barbados met een meergangen, door Michelin geïnspireerd Bajan-proeverijmenu, waarin de rijke en levendige smaken van het eiland worden gevierd.
Je kunt Marcus een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
20 jaar ervaring
Ik was chef-kok en culinair directeur van BMO Place & Academy in Toronto
Carrièrehoogtepunt
Ik heb gekookt voor CEO's, consul-generaals en in de beste resorts in het Caribisch gebied.
Scholing en opleidingen
Ik heb 20 jaar praktische ervaring in de haute cuisine.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Toronto, Mississauga, Brampton en Richmond Hill. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 65 
Minimaal € 834 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Het bord van de chef

"Ik breng de vaardigheden mee die ik heb aangeleerd tijdens een lange carrière in de haute cuisine en gastronomie, waarbij ik unieke Caribische smaken en ingrediënten combineer om een onderscheidende culinaire ervaring op het wereldtoneel te creëren."
Automatisch vertaald
Kok in Toronto
Bezorgd aan huis
€ 65 
Minimaal € 834 om te boeken
Gratis annuleren

BRUNCH

€ 65 
Minimaal € 834 om te boeken
Geniet van een elegante brunch met een zorgvuldig uitgekozen selectie van zoete en hartige gerechten, speciaal samengesteld om je middagmaal te verrijken.

Avondeten

€ 135 
Minimaal € 1.620 om te boeken
Geniet van een door Michelin geïnspireerde zesgangendiner met de kenmerkende creaties van onze chef-kok.

Bajan-proeverijmenu

€ 175 
Minimaal € 2.098 om te boeken
Ga op culinaire reis door Barbados met een meergangen, door Michelin geïnspireerd Bajan-proeverijmenu, waarin de rijke en levendige smaken van het eiland worden gevierd.
Je kunt Marcus een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
20 jaar ervaring
Ik was chef-kok en culinair directeur van BMO Place & Academy in Toronto
Carrièrehoogtepunt
Ik heb gekookt voor CEO's, consul-generaals en in de beste resorts in het Caribisch gebied.
Scholing en opleidingen
Ik heb 20 jaar praktische ervaring in de haute cuisine.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Toronto, Mississauga, Brampton en Richmond Hill. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 12 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?