Geworteld in Vermont
Ik breng filosofie naar elke tafel, een filosofie die 'van boer tot bord' aan de top plaatst van vers geproduceerde producten en de eenheid en landbouwcultuur van Vermont laat zien. De kwaliteit die ik bied is ongeëvenaard.
Automatisch vertaald
Kok in Granville
Bezorgd aan huis
Ontbijt en brunch
€ 215 € 215 per gast
Dit is voor de ochtenden dat je moet worden opgeladen en klaar om te gaan, flexibele planning om je te helpen je dag goed en op tijd te beginnen.
Maaltijden in familiestijl
€ 237 € 237 per gast
Drukke dag met genieten van de wereld? Zou het niet fijn zijn om thuis een bereide maaltijd te vinden zonder dat je zelf hoeft te koken of af te wassen?
Dit aanbod is voor jou om van te genieten!
Buffetfeest - onbeperkt eten -
€ 323 € 323 per gast
Minimaal € 3.007 om te boeken
Buffetstijl, samengesteld om precies aan te sluiten bij wat de menigte nodig heeft. En aangeboden in overvloed, laten we je perfecte menu ontwerpen.
Je kunt Dante een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
16 jaar ervaring
Ik ben al 15 jaar professioneel kok. Nu kook ik onder mijn eigen naam voor de erfenis.
Carrièrehoogtepunt
Van boer tot bord in een restaurant is één ding, bij mij is dat een totaal andere ervaring.
Scholing en opleidingen
Ik heb van veel leraren leren koken in mijn carrière, maar mijn filosofie vandaag is mijn eigen filosofie.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Hancock, Granville, Waitsfield en Woodstock. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 215 Vanaf € 215 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




