Privéchef in Baskenland – Seizoensmenu

Gepassioneerde chef-kok, seizoensgebonden, lokale en verfijnde gerechten. Een op maat gemaakte, gezellige en elegante ervaring, direct bij u thuis voor een onvergetelijk moment rond de tafel.
Automatisch vertaald
Kok in Biarritz
Bezorgd aan huis

Ontdekkingsformule

€ 70 
Minimaal € 275 om te boeken
De Discovery-formule bevat een startmenu, hoofdgerecht, dessert, ingebeeld van verse, lokale en seizoensgebonden producten. De ingang benadrukt de plant, het gerecht biedt een delicaat bewerkt dierlijk eiwit en het dessert viert seizoensgebonden lekkernijen. De kenteken wordt ter plaatse aangeboden, in een vriendelijke en nette sfeer. Een eenvoudige, gulle en smaakvolle ervaring zonder je huis te verlaten.

Handtekeningformule

€ 90 
Minimaal € 375 om te boeken
Een gastronomische ervaring in vier fasen: eten, voorgerecht, hoofd- en nagerecht, gemaakt van lokale en seizoensproducten. Elk bord is met zorg ontworpen: balans van smaken, finesse van dressuur, nauwkeurig koken en respect voor het product. Ik laat je kennismaken met het menu aan tafel en deel het verhaal van de ingrediënten en mijn inspiratie. De service is vloeiend en discreet, in een warme sfeer.

Privé-ervarrangement

€ 120 
Minimaal € 450 om te boeken
Een proeverijmenu in 5 tot 6 keer, op maat gemaakt op basis van je wensen en de uitzonderlijke producten van het moment. Elk gerecht vertelt een verhaal: dat van een terroir, een gebaar van koken, een moment van delen. Ik zorg voor elk detail – delicate dressings, combinaties van subtiele smaken, elegante gerechten – om een sfeer te creëren die een sterrenhuisdiner waardig is. De service is attent en wordt gedacht om u een onvergetelijke vakantie te bieden, in het comfort van uw verblijf.
Je kunt Manon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Chef-kok bij Lobita Atelier Biarritz
Carrièrehoogtepunt
Chef de partie in een driesterrenrestaurant in de Michelingids
Scholing en opleidingen
Bachelor FERRANDI in Culinaire Kunst en Ondernemerschap
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Biarritz, Anglet, Arbonne en Bayonne. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 15 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Manon is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 70 
Minimaal € 275 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef in Baskenland – Seizoensmenu

Gepassioneerde chef-kok, seizoensgebonden, lokale en verfijnde gerechten. Een op maat gemaakte, gezellige en elegante ervaring, direct bij u thuis voor een onvergetelijk moment rond de tafel.
Automatisch vertaald
Kok in Biarritz
Bezorgd aan huis
€ 70 
Minimaal € 275 om te boeken
Gratis annuleren

Ontdekkingsformule

€ 70 
Minimaal € 275 om te boeken
De Discovery-formule bevat een startmenu, hoofdgerecht, dessert, ingebeeld van verse, lokale en seizoensgebonden producten. De ingang benadrukt de plant, het gerecht biedt een delicaat bewerkt dierlijk eiwit en het dessert viert seizoensgebonden lekkernijen. De kenteken wordt ter plaatse aangeboden, in een vriendelijke en nette sfeer. Een eenvoudige, gulle en smaakvolle ervaring zonder je huis te verlaten.

Handtekeningformule

€ 90 
Minimaal € 375 om te boeken
Een gastronomische ervaring in vier fasen: eten, voorgerecht, hoofd- en nagerecht, gemaakt van lokale en seizoensproducten. Elk bord is met zorg ontworpen: balans van smaken, finesse van dressuur, nauwkeurig koken en respect voor het product. Ik laat je kennismaken met het menu aan tafel en deel het verhaal van de ingrediënten en mijn inspiratie. De service is vloeiend en discreet, in een warme sfeer.

Privé-ervarrangement

€ 120 
Minimaal € 450 om te boeken
Een proeverijmenu in 5 tot 6 keer, op maat gemaakt op basis van je wensen en de uitzonderlijke producten van het moment. Elk gerecht vertelt een verhaal: dat van een terroir, een gebaar van koken, een moment van delen. Ik zorg voor elk detail – delicate dressings, combinaties van subtiele smaken, elegante gerechten – om een sfeer te creëren die een sterrenhuisdiner waardig is. De service is attent en wordt gedacht om u een onvergetelijke vakantie te bieden, in het comfort van uw verblijf.
Je kunt Manon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
10 jaar ervaring
Chef-kok bij Lobita Atelier Biarritz
Carrièrehoogtepunt
Chef de partie in een driesterrenrestaurant in de Michelingids
Scholing en opleidingen
Bachelor FERRANDI in Culinaire Kunst en Ondernemerschap
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Biarritz, Anglet, Arbonne en Bayonne. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 15 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Manon is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?