Seizoensgebonden menu 's van lokale chef-koks en kookles
Ik creëer nieuwe smaken met technieken van over de hele wereld en verse lokale ingrediënten. Herinneringen maken door middel van smaken en ervaringen.
Automatisch vertaald
Kok in Charleston
Bezorgd aan huis
Low tea brunch
€ 66 € 66 per gast
Minimaal € 195 om te boeken
Dit is een Nederlandse variant op high tea. Hiermee krijg je hapklare lokale klassiekers van kleine garnalen en grits of tomatenpastei in taartvorm tot hapklare bananenpudding. Alles aangevuld met een theevlucht vers van de lokale Charleston-theeplantage.
Pastakookles
€ 92 € 92 per gast
Minimaal € 182 om te boeken
Deze les gaat over hoe je 3 verschillende pastagerechten maakt. (ravioli, fettuccine en tortellini). Een dag vol deeg kneden en heerlijke koolhydraten.
Vers lokaal 3-gangendiner
€ 118 € 118 per gast
Minimaal € 234 om te boeken
Hiermee krijg je een prachtige 3-gangenmaaltijd met lokale ingrediënten en smaken die onvergetelijke momenten creëren. Het menu verandert op basis van wat het meest in het seizoen is.
Je kunt Wyatt een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
5 jaar ervaring
Ik was de chef tournant in fine dining in de fingerlakes @ 1833 keuken en bar
Scholing en opleidingen
Ik heb een associate degree in culinaire kunsten behaald aan het Culinary Institute of America
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Charleston, Folly Beach, Johns Island en Kiawah Island. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 92 Vanaf € 92 per gast
Minimaal € 182 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




