Persoonlijke chef-kok Glen Zoteck

Ik maak menu's op basis van wat vers, lokaal en seizoensgebonden is. Ik pas menu's aan jouw smaak aan.
Automatisch vertaald
Kok in Blaine
Bezorgd aan huis

Charcuterie- en kaasplank

€ 21 per gast
Een selectie fijne vleeswaren, kaas, dips, spreads en brood. Prosciutto, droog gerijpte Calabrese salami, chorizo en mortadella. Kaas omvat Franse brie, gorgonzola, geitenkaas en cheddar. Aangevuld met vijgenjam, korrelige mosterd, hummus, artisjokdip, ciabatta en een selectie crackers.

Driegangendiner

€ 73 per gast
Een seizoensmenu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: Heirloom tomatensalade - gekonfijte walnoten, gorgonzola, balsamicodrizzle Gnocchi - gebakken in bruine boter met verse salie, pancetta, Grana Padano Shortcake met verse bessen - Seizoensbessen, botermelkkoekje, slagroom, lavendelsiroop

Driegangendiner

€ 86 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Geroosterde bieten - babylaatjes met opgeklopte ricotta, linzen, warme spekvinaigrette • Miso zalm – gepekelde gember sinaasappelsaus baby bok choy • Peraatjes Tatin – gemberijs

Vijfcursendiner

€ 129 per gast
Een seizoensgebonden menu op maat gemaakt naar jouw smaak, inclusief een salade, twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Gegrilde nectarines – rucola, warme geitenkaas, heirloomtomaten, gekonfijte walnoten. • Tonijnpoke – Rauwe tonijn gemarineerd in soja en chili, mango's, edamame, krokante uien, kleverige rijst • Koreaanse gefrituurde kip – pittige gochujangsaus, ingelegde komkommers, pinda's, koriander • Rundvleeshaas met een korst van eekhoorntjesbrood, bloemkoolpuree, jus van wilde paddenstoelen • Frambozentaart met donkere chocolade
Je kunt Brian een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Ik was de chef-kok van The Boathouse Restaurant Group in Vancouver, Canada.
Scholing en opleidingen
Ik heb een diploma in Culinaire Kunst behaald aan het Vancouver Community College.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Blaine, Ferndale, Bellingham en Glacier. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 21 per gast
Minimaal € 430 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Persoonlijke chef-kok Glen Zoteck

Ik maak menu's op basis van wat vers, lokaal en seizoensgebonden is. Ik pas menu's aan jouw smaak aan.
Automatisch vertaald
Kok in Blaine
Bezorgd aan huis
Vanaf € 21 per gast
Minimaal € 430 om te boeken
Gratis annuleren

Charcuterie- en kaasplank

€ 21 per gast
Een selectie fijne vleeswaren, kaas, dips, spreads en brood. Prosciutto, droog gerijpte Calabrese salami, chorizo en mortadella. Kaas omvat Franse brie, gorgonzola, geitenkaas en cheddar. Aangevuld met vijgenjam, korrelige mosterd, hummus, artisjokdip, ciabatta en een selectie crackers.

Driegangendiner

€ 73 per gast
Een seizoensmenu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: Heirloom tomatensalade - gekonfijte walnoten, gorgonzola, balsamicodrizzle Gnocchi - gebakken in bruine boter met verse salie, pancetta, Grana Padano Shortcake met verse bessen - Seizoensbessen, botermelkkoekje, slagroom, lavendelsiroop

Driegangendiner

€ 86 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Geroosterde bieten - babylaatjes met opgeklopte ricotta, linzen, warme spekvinaigrette • Miso zalm – gepekelde gember sinaasappelsaus baby bok choy • Peraatjes Tatin – gemberijs

Vijfcursendiner

€ 129 per gast
Een seizoensgebonden menu op maat gemaakt naar jouw smaak, inclusief een salade, twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Gegrilde nectarines – rucola, warme geitenkaas, heirloomtomaten, gekonfijte walnoten. • Tonijnpoke – Rauwe tonijn gemarineerd in soja en chili, mango's, edamame, krokante uien, kleverige rijst • Koreaanse gefrituurde kip – pittige gochujangsaus, ingelegde komkommers, pinda's, koriander • Rundvleeshaas met een korst van eekhoorntjesbrood, bloemkoolpuree, jus van wilde paddenstoelen • Frambozentaart met donkere chocolade
Je kunt Brian een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
25 jaar ervaring
Ik was de chef-kok van The Boathouse Restaurant Group in Vancouver, Canada.
Scholing en opleidingen
Ik heb een diploma in Culinaire Kunst behaald aan het Vancouver Community College.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Blaine, Ferndale, Bellingham en Glacier. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?