Gastronomische ervaringen van Christophe
Gepassioneerd door emotionele gerechten en verfijnde desserts die blijvende herinneringen creëren.
Automatisch vertaald
Kok in Cannes
Bezorgd aan huis
Ontdekkingsmenu
€ 90
Ga op een zevencoursemaaltijd door Libanon met authentieke kruiden, verse ingrediënten en traditionele technieken.
Marktmenu
€ 100
Ontdek seizoensgebonden smaken met een zevengangen selectie van verse, lokaal geproduceerde ingrediënten.
Steakmenu
€ 150
Geniet van een volledig menu met een verscheidenheid aan voorgerechten, zoals een medaillon van ganzenlever en pizza met mozzarella, rundercarpaccio als hoofdgerecht, Black Angus-biefstuk met aardappelpuree en groenten, en tot slot een amandelbrownie met warme chocoladesaus.
Je kunt Christophe een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
10 jaar ervaring
Privékok voor NBA-spelers en beroemdheden; werkte in keukens met Michelin-sterren.
Souschef in een chique restaurant
Onderschef in twee- en driesterrenrestaurants, verfijning van mijn culinaire kunst.
Culinaire programma's en opleidingen
Opgeleid bij de beste Michelin-sterrenkoks, te beginnen als banketbakker in een eensterrenrestaurant.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie
De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Cannes, Le Cannet, Vallauris en Antibes. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Christophe is een zakelijke host
De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 90
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?