Food NetWork Chef Creatief werk door chef Anthony
Gepassioneerd door alle soorten gerechten, met smaak en integriteit.
Automatisch vertaald
Kok in Miami
Bezorgd aan huis
Wereldwijde soul
€ 259
Geniet van een gedurfde mix van internationale smaken, gecombineerd met hart en creativiteit. Gasten kunnen een reis rond de wereld verwachten, één hap tegelijk.
World Food.
€ 471
✦ De ervaring ✦ begint. Verwen. Eindig.
???? Baby Arugula Salad – Crisp arugula, geschoren Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten, heldere citroenvinaigrette.
???? Five Mushroom Ravioli – Handgemaakte pasta gevuld met wilde paddenstoelen, badend in fluweelachtige truffelroom.
??????? Triple Surf & Turf – Kreeftenstaart, zoete krab en boterachtige Wagyu ossenhaas.
???? Lava Cake Doughnut – Pillowy donnut with molten chocolate, caramel drizzle, cacaosuiker. ✨ Beperkte beschikbaarheid.
Catch & Create
€ 471
De droom van een visliefhebber waar gasten hun favoriete oceaanplezier kiezen en hen een aangepaste naam geven. Interactief en heerlijk leuk.
Je kunt Anthony een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
7 jaar culinaire ervaring
Creatieve chef-kok met een sterk zakelijk inzicht en passie voor eten.
Keukenactiviteiten
Hoge normen in evenwicht brengen met klantgerichtheid in teamkeukens.
Autodidact en opgeleid in de branche
Begon met koken op zevenjarige leeftijd, leerde van het leven en moeilijke ervaringen.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Miami. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 259
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




