Comfort dineren met vuur door chef-kok Omari Jeter

Ik ben gespecialiseerd in technieken met vuur, van houtrook tot flambé, om vers voedsel te verrijken.
Automatisch vertaald
Kok in Las Vegas
Bezorgd aan huis

Ember-nachtmenu

€ 154 per gast
Geniet van een gezellige maar verhoogde kijk op klassieke comfortfood, met gegrilde, geflambeerde en gerookte elementen die nostalgische smaken weer tot leven brengen met een vurige twist.

Menu rooksignalen

€ 162 per gast
Reis de wereld rond via vuur. Dit menu laat zien hoe verschillende culturen vuur gebruiken, van het Latijns-Amerikaanse grillen tot het Aziatische wokvuur, maar dan met een rokerige twist.

Menu voor haard en vlam

€ 171 per gast
Dit prachtige, soulvolle menu is geworteld in vuur. Van verschroeide voorgerechten tot vlammengegrilde hoofdgerechten en rokerige afwerkingen, elke gang vertelt een verhaal over hitte, hart en erfgoed.
Je kunt Omari een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
4 jaar ervaring
Ik heb in keukens gewerkt met een unieke focus op vuurgebaseerde technieken om te helpen bij het verbeteren.
Technieken met vuur
Vuur speelt een centrale rol in mijn gerechten, van houtrook tot flambé.
Praktische training
Ik ben al op mijn derde begonnen met koken en heb mijn vaardigheden zowel thuis als op het werk aangescherpt.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Las Vegas. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 154 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Comfort dineren met vuur door chef-kok Omari Jeter

Ik ben gespecialiseerd in technieken met vuur, van houtrook tot flambé, om vers voedsel te verrijken.
Automatisch vertaald
Kok in Las Vegas
Bezorgd aan huis
Vanaf € 154 per gast
Gratis annuleren

Ember-nachtmenu

€ 154 per gast
Geniet van een gezellige maar verhoogde kijk op klassieke comfortfood, met gegrilde, geflambeerde en gerookte elementen die nostalgische smaken weer tot leven brengen met een vurige twist.

Menu rooksignalen

€ 162 per gast
Reis de wereld rond via vuur. Dit menu laat zien hoe verschillende culturen vuur gebruiken, van het Latijns-Amerikaanse grillen tot het Aziatische wokvuur, maar dan met een rokerige twist.

Menu voor haard en vlam

€ 171 per gast
Dit prachtige, soulvolle menu is geworteld in vuur. Van verschroeide voorgerechten tot vlammengegrilde hoofdgerechten en rokerige afwerkingen, elke gang vertelt een verhaal over hitte, hart en erfgoed.
Je kunt Omari een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
4 jaar ervaring
Ik heb in keukens gewerkt met een unieke focus op vuurgebaseerde technieken om te helpen bij het verbeteren.
Technieken met vuur
Vuur speelt een centrale rol in mijn gerechten, van houtrook tot flambé.
Praktische training
Ik ben al op mijn derde begonnen met koken en heb mijn vaardigheden zowel thuis als op het werk aangescherpt.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Las Vegas. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?