Edgar Prívate chef-kok in Punta Cana

Ik ben gespecialiseerd in vlees en gedurfde smaken, waarbij ik diverse stijlen omarm, van Latijns tot Italiaans.
Automatisch vertaald
Kok in Punta Cana
Bezorgd aan huis

Amerikaans ontbijt

€ 78 
Eieren varkensspek (of kalkoen) varkensworst (of kalkoen) hashbrown Aardappelen wentelteefjes of pannenkoeken met siroop. fruit Sinaasappelsap koffie

Dominicaanse ervaring

€ 104 
Caribische Ceviche. Kokosnoot guandules rijst Gebakken lokale vis met oregano en citroen Rijpe plátain. Three Milks Cake in een kopje.

Italiaanse smaak

€ 104 
Salade met rucola, prosciutto en fetakaas Italiaanse risotto met garnalen, Parmezaanse kaas, citroen en Brasil. Panacotta met kokos en ananas.

Fusion-proeverij

€ 104 
Aziatische zoete chili-tonijn-tartaar. Varkensvlees chicharrón met cassavepuree en geitenkaas, gebakken cassave en groenten. Vochtige donkere chocolade, praline-ijs en saus.
Je kunt Argencheff een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
20 jaar ervaring
Ik heb ervaring met het werken in verschillende landen met verschillende culinaire stijlen.
ServSafe-gecertificeerd
Ik ben ServSafe-gecertificeerd, wat de voedselveiligheid en kwaliteit van elk gerecht garandeert.
Getraind in Argentinië
Ik heb een opleiding gevolgd aan een culinaire school in Argentinië en ben ServSafe-gecertificeerd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Punta Cana. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Opties voor gebarentaal

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 78 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Edgar Prívate chef-kok in Punta Cana

Ik ben gespecialiseerd in vlees en gedurfde smaken, waarbij ik diverse stijlen omarm, van Latijns tot Italiaans.
Automatisch vertaald
Kok in Punta Cana
Bezorgd aan huis
€ 78 
Gratis annuleren

Amerikaans ontbijt

€ 78 
Eieren varkensspek (of kalkoen) varkensworst (of kalkoen) hashbrown Aardappelen wentelteefjes of pannenkoeken met siroop. fruit Sinaasappelsap koffie

Dominicaanse ervaring

€ 104 
Caribische Ceviche. Kokosnoot guandules rijst Gebakken lokale vis met oregano en citroen Rijpe plátain. Three Milks Cake in een kopje.

Italiaanse smaak

€ 104 
Salade met rucola, prosciutto en fetakaas Italiaanse risotto met garnalen, Parmezaanse kaas, citroen en Brasil. Panacotta met kokos en ananas.

Fusion-proeverij

€ 104 
Aziatische zoete chili-tonijn-tartaar. Varkensvlees chicharrón met cassavepuree en geitenkaas, gebakken cassave en groenten. Vochtige donkere chocolade, praline-ijs en saus.
Je kunt Argencheff een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
20 jaar ervaring
Ik heb ervaring met het werken in verschillende landen met verschillende culinaire stijlen.
ServSafe-gecertificeerd
Ik ben ServSafe-gecertificeerd, wat de voedselveiligheid en kwaliteit van elk gerecht garandeert.
Getraind in Argentinië
Ik heb een opleiding gevolgd aan een culinaire school in Argentinië en ben ServSafe-gecertificeerd.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Punta Cana. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 20 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Opties voor gebarentaal

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?