Seizoensgebonden privékok Lisa
Bereid seizoensgebonden gerechten met verse lokale ingrediënten
Automatisch vertaald
Kok in Santa Barbara
Bezorgd aan huis
Hors d'oeuvres
€ 57 € 57 per gast
Minimaal € 410 om te boeken
Savoy kleine hapjes selectie zoals Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli,
Crostini met lentegroene erwten en radijs,
Chimichurri garnalenspiesjes,
Caesarsalade met gevulde eieren en knoflookbroodkruim, capresespiesjes met zelfgemaakte basilicumpesto
Driegangenlunch of -diner
€ 113 € 113 per gast
Minimaal € 410 om te boeken
Selectie op maat van voorgerecht of salade, hoofdgerecht en dessert
Gezinsdiner
€ 117 € 117 per gast
Minimaal € 410 om te boeken
Selectie van voorgerecht, salade, hoofdgerecht en dessert geserveerd op grote schotels voor eenvoudig serveren
Je kunt Lisa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
16 jaar ervaring
Ik ben een lokale privékok die Santa Barbara, Montecito, Summerland en Carpinteria bedient
Carrièrehoogtepunt
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Scholing en opleidingen
Afgestudeerd aan UC Berkeley en Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in Pasadena
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Santa Barbara, Montecito, Summerland en Carpinteria. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 57 Vanaf € 57 per gast
Minimaal € 410 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




