Luxe privékok ter plaatse

Premier privéchefbedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte dinerervaringen voor privédiners
Automatisch vertaald
Kok in Cayucos
Bezorgd aan huis

La Mer - Pre Fixe

€ 102 per gast
Een verfijnd feest van Europese smaken begint met elegante hors d'oeuvres, zoals drievoudige crème brie in goudkleurig bladerdeeg en pittige aubergine caponata. Kies tussen gebakken zalm met pistachepistou of branzino met bruine boter met kappertjes, en eindig met een weelderige panna cotta met vanillebonen en een toefje bessencompote.

Le Bouef - Vaste prijs

€ 102 per gast
Het menu voor deze rustieke Franse maaltijd begint met een knapperige perensalade, gemixt met pittige chèvre en knapperige gekonfijte walnoten. De tweede gang bestaat uit gebakken garnalen geserveerd over een romige artisjokrisotto. Als hoofdgerecht serveren we malse, in Syrah gestoofde runderribbetjes met een romige aardappelpuree met bruine boter. De maaltijd eindigt met een decadent dessert van donkere chocoladebroodpudding, besprenkeld met vanille anglaise.

Seizoensgebonden vaste prijs

€ 128 per gast
De maaltijd begint met een voorgerecht van delicate gerookte zalm, geserveerd met een aardappel-sjalottenpannenkoek en citroencrème fraîche. De volgende gang is een knapperige filodeegtaart, gevuld met champignonduxelles en Gruyère-kaas. Voor het hoofdgerecht kunnen gasten kiezen tussen een filet mignon gegrild op eikenhout met aardappel- en preigratin en geschroeide broccolini, of een Marokkaans gekruide Chileense zeebaars met parelcouscous en knoflookgekonfijte sperziebonen.
Je kunt Nick een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
23 jaar ervaring
Meer dan 20 jaar culinaire ervaring
Scholing en opleidingen
Culinaire school
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Paso Robles, San Luis Obispo en Avila Beach. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Vanaf € 102 per gast
Minimaal € 682 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Luxe privékok ter plaatse

Premier privéchefbedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte dinerervaringen voor privédiners
Automatisch vertaald
Kok in Cayucos
Bezorgd aan huis
Vanaf € 102 per gast
Minimaal € 682 om te boeken
Gratis annuleren

La Mer - Pre Fixe

€ 102 per gast
Een verfijnd feest van Europese smaken begint met elegante hors d'oeuvres, zoals drievoudige crème brie in goudkleurig bladerdeeg en pittige aubergine caponata. Kies tussen gebakken zalm met pistachepistou of branzino met bruine boter met kappertjes, en eindig met een weelderige panna cotta met vanillebonen en een toefje bessencompote.

Le Bouef - Vaste prijs

€ 102 per gast
Het menu voor deze rustieke Franse maaltijd begint met een knapperige perensalade, gemixt met pittige chèvre en knapperige gekonfijte walnoten. De tweede gang bestaat uit gebakken garnalen geserveerd over een romige artisjokrisotto. Als hoofdgerecht serveren we malse, in Syrah gestoofde runderribbetjes met een romige aardappelpuree met bruine boter. De maaltijd eindigt met een decadent dessert van donkere chocoladebroodpudding, besprenkeld met vanille anglaise.

Seizoensgebonden vaste prijs

€ 128 per gast
De maaltijd begint met een voorgerecht van delicate gerookte zalm, geserveerd met een aardappel-sjalottenpannenkoek en citroencrème fraîche. De volgende gang is een knapperige filodeegtaart, gevuld met champignonduxelles en Gruyère-kaas. Voor het hoofdgerecht kunnen gasten kiezen tussen een filet mignon gegrild op eikenhout met aardappel- en preigratin en geschroeide broccolini, of een Marokkaans gekruide Chileense zeebaars met parelcouscous en knoflookgekonfijte sperziebonen.
Je kunt Nick een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
23 jaar ervaring
Meer dan 20 jaar culinaire ervaring
Scholing en opleidingen
Culinaire school
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Paso Robles, San Luis Obispo en Avila Beach. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?