Ambachtelijke Central Coast-koken door Bettina
Ik maak gerechten met de overvloed aan landbouwproducten en zeevruchten uit de regio.
Automatisch vertaald
Kok in Carpinteria
Bezorgd aan huis
Voorzitter van de Raad van Bestuur
€ 21 € 21 per gast
Minimaal € 85 om te boeken
Ambachtelijke charcuterie op een aandenkenbord met heerlijke kazen, Europees droog gezouten vlees, fruit, noten en chips
Gerookte vleeswaren, fruit, noten en chips
Bezorging van ambachtelijke brunch
€ 42 € 42 per gast
Begin je dag met een warme, gezonde brunch met rustiek brood, frittata in missiestijl en vers fruit.
Chef's table
€ 102 € 102 per gast
Geniet van een 5-gangenmaaltijd met 2 gedeelde hapjes, een keuze uit salade of soep, een broodplank, een voorgerecht op een bord en een klein dessert met warme dranken.
Riviera-pinnen
€ 115 € 115 per gast
Geniet van 8 gangen met zeldzame en exotische Californische Riviera-delicatessen, perfect voor voedselenthousiastelingen.
Surf & turf aan tafel
€ 128 € 128 per gast
Geniet van een 6-gangen diner met wagyu filet mignon en kreeftenstaart.
Je kunt Bettina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
25 jaar ervaring
Ik ben een ambachtelijke reiskok en deel van de slowfoodbeweging.
Carrièrehoogtepunt
Ik heb maaltijden ontworpen voor wereldberoemde muzikanten en kunstenaars.
Scholing en opleidingen
Ik heb andere chef-koks lesgegeven op de kookschool en mijn passie voor ambachtelijk koken gedeeld.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Carpinteria. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 21 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 42 Vanaf € 42 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






