Nieuwe Amerikaanse smaken door Sabrina
Ik breng mensen samen met karakteristieke gerechten die de Nieuw-Amerikaanse keuken vieren.
Automatisch vertaald
Kok in Breckenridge
Bezorgd aan huis
Brunchmenu
€ 100 € 100 per gast
Minimaal € 431 om te boeken
Geniet van een glas champagne terwijl je geniet van vers fruit, gebak, een assortiment quiches, een wafelbar en een ontbijtbord met spek, gekookte eieren, gerookte zalm en toppings.
4-gangen diner
€ 113 € 113 per gast
Minimaal € 431 om te boeken
Geniet van een keuze uit soep of salade, een voorgerecht en een dessert.
Vijfcursenmenu
€ 125 € 125 per gast
Minimaal € 431 om te boeken
Proef een voorgerecht, een soep, een salade, een voorgerecht en een dessert.
Verhoogd menu
€ 169 € 169 per gast
Minimaal € 431 om te boeken
Geniet van een luxe versie van het 5-gangenmenu. Verwacht een soep, een salade, een keuze uit 2 voorgerechten en een dessert.
Je kunt Sabrina een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
17 jaar ervaring
17 jaar in de gastronomie, catering, chef-kokrollen; nu in Colorado.
Carrièrehoogtepunt
Kookte voor diverse klanten wereldwijd tijdens een lange carrière in Californië.
Scholing en opleidingen
Culinaire graad behaald in 2007; aanvankelijk opgeleid door grootmoeder.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van vijf sterren, van 5 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Breckenridge, Frisco, Silverthorne en Keystone. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 113 Vanaf € 113 per gast
Minimaal € 431 om te boeken
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





